Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neugodno iskustvo

Probudili se jutro nakon svadbe pa doživjeli šok: Nitko više nije razmišljao o vjenčanju

mladenci
Foto: Facebook
1/2
25.01.2024.
u 19:20

Mladencima su ukradeni svi darovi i novac koje su dobili na vjenčanju, ali i skupocjeni BMW mladenkina oca

Nekoliko sati nakon vjenčanja, mladenka Jaime Prince (31) i njezin suprug Paul Kirwan (29) doživjeli su veliki šok. Naime, netko im je ukrao sve darove koje su dobili na svadbi. Ukradeni su im bili svi darovi i novac koji su planirali potrošiti za medeni mjesec u jugoistočnoj Aziji.

Da stvar bude još gora, ukraden je i automobil BMW X5 od mladoženjina oca, ali i potvrda za brak, piše Mirror.

Vjenčanje se dogodilo prije nekoliko godina u Selbyju u Engleskoj na imanju The Barns, a te večeri par je otišao su otišli oko ponoći. No, kada su se ujutro probudili, dočekao ih je neugodan poziv.

– Bili smo oduševljeni našim vjenčanim danom, no onda smo otkrili su da je provaljeno u tri prostorije. Nitko više nije razmišljao o vjenčanju nego samo o onome što smo izgubili. Zamolili smo ljude na vjenčanju da nam daju nešto novca za medeni mjesec i oni su ga stavljali u čeličnu kutiju nalik na poštanski sandučić koja je bila zaključana. Unutra je bilo sigurno 1000 funti – ispričala je tada mladenka.

Kradljivci su ukrali i sve instrumente benda koji im je svirao, a u kojem je mladenkin brat. Sve su odmah prijavili policiji.

VIDEO Trebao je poljubiti mladenku, a onda se kraj njih pojavila ona...

Komentara 27

Avatar Strangethedreamer
Strangethedreamer
09:48 10.09.2019.

U zadnje vrijeme samo čitaš kako ovi "zapadnjaci" prose na vjenčanjima?! Zar onda nisu bolji naši običaji u kojima se odmah zna da na pir ide kuverta s čestitkom i lovom. Bez da se mladenci blamiraju

CE
cenzura
13:31 10.09.2019.

.ebeš svadbu kad svatovi u ponoć odu spat!

ZB
Zoki-Bijela
11:38 10.09.2019.

A sta da su se probudili dan prije svadbe..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije