Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragična nesreća

Sletjeli s ceste i udarili u kuću, poginuo suvozač

nesreća
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
07.10.2017.
u 22:21

Vozač je prevezen na ukazivanje liječničke pomoći u bolnicu u Slavonskom Brodu

Suvozač (32) poginuo je u prometnoj nesreći koja se večeras dogodila u Brodskom Stupniku kod Slavonskog Broda.

U 18,53 sati Policijska uprava brodsko-posavska je zaprimila dojavu da je osobni auto slavonsko brodskih registarskih oznaka sletio s ceste na travnatu površinu i udario u kuću.

U prometnoj nesreći smrtno je stradao 32-godišnji suvozač, dok je 46-godišnji vozač zadobio tjelesne ozljede. Vozač je prevezen na ukazivanje liječničke pomoći u bolnicu u Slavonskom Brodu.

Na mjesto događaja prometne nesreće je izašla zamjenica ŽDO koja će provesti očevid, priopćila je policija.

Zbog prometne nesreće od 20,35 sati je zatvoren promet za sva vozila na županijskoj cesti 4205 u Brodskom Stupniku, a promet se odvija obilaznim pravcima.

Komentara 2

VI
Vito
07:42 08.10.2017.

Tragična nesreća :::::::::::: Možete li nama, neukim čitateljima, opisato kako izgledaju spektaularno vesele nesreće sa smtrnim posljedicama???

DU
Deleted user
10:56 08.10.2017.

Nije nesreca,vec saobracajna nezgoda sa smrtnim ishodom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije