Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stradao mladić

UZNEMIRUJUĆA FOTOGRAFIJA Sletio s kolnika, udario u stup i na mjestu poginuo

nesreća
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/2
Autori: Vecernji.hr, Hina
06.10.2017.
u 07:21

Vozač rođen 1989. godine upravljao je VW Golfom koprivničkih registracijskih oznaka

U prometnoj nesreći koja se u srijedu kasno navečer dogodila u mjestu Hampovici, općina Virje, poginula je jedna osoba, priopćila je PU Koprivničko-križevačka.

"Jučer, 5. listopada, oko 22.45 sati u Hampovici u Ulici Šimuna Pandura vozač rođen 1989. godine upravljao je osobnim automobilom VW Golf koprivničkih registracijskih oznaka. Zbog neprilagođene brzine, vozilom je sletio s kolnika, udario u prilazni most, prometni znak i betonski stup električne mreže. Vozač je od zadobivenih ozljeda na mjestu događaja preminuo", objavila je policija.

Očevidom je na mjestu događaja rukovodio zamjenik Općinskog državnog odvjetništva u Koprivnici. Zbog očevida promet se odvijao naizmjenično jednim prometnim trakom. Policijski službenici Policijske postaje Đurđevac o događaju će dostaviti izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Na Facebooku su objavljene fotografije na kojima se jasno vidi koliko je ova nesreća bila teška:

Foto: Screenshot Facebook

Komentara 20

BL
Blomberg
10:26 06.10.2017.

Da to je strava, jer mladi iz ovakovih prizora NISTA ne uce, vec sljedeci ce bez vozackog iskustva i bahatosti mozda isto tako zavrsiti--IQ mozda 42.

BE
BeroII
09:56 06.10.2017.

Žao mi je mladića, ali smo iz ovoga naučili nešto nevjerojatno. Naime, iz naslovne fotografije smo naučili kako u Hampovici prometuju tramvaji.

NA
Narcis660
10:36 06.10.2017.

Pa Boze zar opet...Pocivao u miru .Tesko roditeljima kojima javw ovaku vijest.....Tuga i jad

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije