Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobjegao u nepoznato

Prijeteći pištoljem oduzetim zaštitaru opljačkao banku u Balama

pištolj,pucanje
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
30.01.2014.
u 12:06

Oko 18.30 sati razbojnik je ušao u poslovnicu banke, oduzeo pištolj zaštitaru i njime zaprijetio 27-godišnjoj djelatnici. Prestrašenja mu je žena predala novac. Pobjegao je u nepoznatom pravcu.

Policija traga za nepoznatim počiniteljem koji je u srijedu predvečer opljačkao banku na Trgu La Musa u Balama u Istri. Oko 18.30 sati razbojnik je ušao u poslovnicu banke, oduzeo pištolj zaštitaru i njime zaprijetio 27-godišnjoj djelatnici. Žena mu je prestrašena predala novac. Pobjegao je u nepoznatom pravcu.

Policija poziva građane koji imaju korisne informacije o ovom događaju da se jave na broj telefona 192 ili mailom na istarska@policija.hr.

>>Iz OTP banke pobjegli neobavljena posla, iz pošte odnijeli nekoliko tisuća kuna

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije