Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
išla baciti smeće

Pretučenog i pokradenog muža pronašla kako leži u lokvi krvi

vodnikova prolaz (1)
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
1/3
21.04.2010.
u 14:38

Vlasnika nekoliko kioska pretukli su na ulazu u zgradu i ukrali mu 30 tisuća kuna utrška.

Vladimira K. (66), vlasnika nekoliko kioska, pretukla su i orobila trojica muškaraca u predvorju zgrade u Vodnikovoj ulici dok se vraćao kući u utorak u 23.15 sati.

Pretučenog vlasnika u bolnicu Sestara milosrdnica odvezao je sin, a liječnici su mu dijagnosticirali teške tjelesne ozljede. Riječ je, kako neslužbeno doznajemo, o frakturi na licu, oko nosa.

Razbojnici, njih najvjerojatnije trojica, vlasnika su prije napada slijedili te su ušli za njim u predvorje. Nekoliko puta su ga udarili u glavu, a kada je pao, uzeli su mu vrećice u kojima je bio dnevni utržak - oko 30.000 kuna.

Razbojnici su vlasnika iznenadili pa nije uspio vidjeti napadače kako bi ih prepoznao, rekla je supruga napadnutog.

– Išla sam baciti smeće. Šokirala sam se jer sam zatekla supruga iza ulaznih vrata haustora kako leži u lokvi krvi. Noćas je bio u bolnici, a pustili su ga u tri sata ujutro. Sada je doma i odmara se, a ozljede, srećom, nisu bile kobne. Nema potres mozga i frakturu lubanje. Policija nam je rekla da je dvojicu napadača uhvatila, a za trećim još traga. Suprugu nitko nije prijetio. To je bilo razbojništvo. Pratili su ga i znali su točno kamo ide - objasnila je supruga.

Jedan od osumnjičenih za razbojstvo, kojeg je policija zatekla nedaleko od mjesta događaja, u postaji je na ispitivanju, a, neslužbeno doznajemo da je poznat policiji od prije po kaznenim djelima.

Razbojstva i u Prehrani i automat-klubu
Još dva razbojstva dogodila su se u utorak u Zagrebu. Dvojica nepoznatih muškaraca orobila su trgovinu Prehrana u 19.55 sati u Rakušinoj ulici na Peščenici. Nakon što je dvojac ušao u trgovinu, jedan razbojnik sa sjekiricom u ruci preskočio je pult i “poslužio” se novcem iz blagajne. Kolega je stajao sa strane i sve promatrao, a zatim su pobjegli. Šteta je više od tisuću kuna.

Automat-klub u vlasništvu tvrtke A.I.C. u Ulici Krste Odaka na Trešnjevci “kraći” je za oko 75.000 kuna nakon što ga je orobio nepoznati napadač maskiran ženskom najlonskom čarapom. S pištoljem u ruci ušetao je u klub u 11.55 sati dok su u njemu bila tri gosta. Zaprijetio je zaposleniku I. B. (47) i pobjegao s plijenom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije