Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DUBROVNIK

Preminula žena koja je teško opečena u podmetnutom požaru

požar
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
1/3
28.02.2017.
u 22:15

Požar u Vili Sunčanici, koja je u srijedu navečer izgorjela, podmetnula su dvojica mladića, 25-godišnjak i 21-godišnjak

Ivila Kalauz (82) podlegla je danas poslijepodne u KBC-u Split teškim opeklinama i ozljedama respiratornog sustava koje je zadobila u požaru podmetnutom u kući u Dubrovniku prošloga tjedna, potvrdila je glasnogovornica dubrovačko-neretvanske Policijske uprave Andrijana Biskup.

Ivila Kalauz je bitku za život, kako se neslužbeno doznaje, izgubila danas u 18,20 sati na jedinici intenzivnog liječenja splitske bolnice nepunih tjedan dana nakon što su gotovo nepokretnu staricu vatrogasci izvukli iz kuće s opeklinama na gotovo 70 posto tijela.

Požar u Vili Sunčanici, koja je u srijedu navečer izgorjela, podmetnula su dvojica mladića, 25-godišnjak i 21-godišnjak. Motiv je njihova ranija svađa s jednim od braće koji živi u "Vili Sunčanici", inače kući dubrovačke obitelji Kalauz. On je jednog od mladića bio optužio za krađu predmeta iz kuće, a oni su u srijedu, nakon što su pili, krenuli u osvetu. Naišli su na otvoreni prozor, ušli i potpalili vatru u jednoj prostoriji.

Zbog počinjenog zločina koji je rezultirao i smrtnom posljedicom prijeti im kazna zatvora od tri do 15 godina zatvora.

>> Požar u kojem je teško opečena starica namjerno izazvala dvojica mladića

>> Požar u kući šesteročlane obitelji: 'U jednom trenutku sve nam je izgorjelo'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije