Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
provokacija na božić

Prekršajne prijave mladićima koji su se slikali sa srpskom zastavom na ulazu u Vukovar

incident,Vukovar,srpska zastava
Facebook
10.01.2015.
u 10:35

Radi se o tri osobe u dobi od 19 i 20 godina. Oni su, nakon fotografiranja, te fotografije objavljivali na društvenim mrežama s neprimjerenim komentarima

Policija je završila kriminalističko istraživanje nad tri osobe iz Vukovara za koje se sumnja da su se unazad nekoliko dana, na području Vukovara, fotografirali s nedozvoljenim obilježjima za Republiku Hrvatsku.

Radi se o tri osobe u dobi od 19 i 20 godina. Oni su, nakon fotografiranja, te fotografije objavljivali na društvenim mrežama s neprimjerenim komentarima. Sve osobe su prekršajno prijavljene. Policijska istraga uslijedila je nakon što je na pravoslavni Božić na društvenim mrežama objavljena fotografija tri mladića sa zastavom Republike Srbije uz ulaznu tablu u Vukovar.

>>Vukovarski HSP AS osuđuje incident koji se dogodio na Badnjak

>>Skinuli hrvatsku državnu zastavu

Komentara 469

DU
Deleted user
10:55 10.01.2015.

Sad neka se na temu ove fotografije jave oni koji nam danas sole pamet što smo to i zašto radili 90-ih. Ovako je krenulo i 90-ih, samo fale balvani i lovačke puške jer uniforme već imaju.

SB
sbuhin
10:48 10.01.2015.

a što da kažem, tih incidenata je stvarno dosta. Trebaju oštrije kazne jer srbi neće nikada biti lojalni i uvijek će se nadati o velikoj srbiji,takve srbe treba protjerati iz hrvatske. Inaj tko mrzi hrvatsku i hrvate nemogu živjeti u njoj! !!

TO
tomislav29
10:57 10.01.2015.

Budem se slikao na ulazu u Zemun sa NDH zastavom pa da vidim hoće li onda političke vođe naše domovine reagirati ili me ohrabriti jer ipak je to granica Banovine Hrvatske.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije