Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVUKAO SE KANDIDAT

Kako je odgođena smjena hrvatskog vrha Ine: Doznajemo kada će se sastati Nadzorni odbor

20.09.2022.
u 22:21

Osobni razlozi kojima je Kovačić obrazložio potez nisu se pojavili iznenadno da bi se predomislio samo nekoliko sati nakon što je Vlada objavila njegovu kandidaturu. Ta pozicija više nije ugodna...

Komentara 12

DU
Deleted user
07:27 21.09.2022.

Ina nije oštećena! Nema razloga za smjenu! Čuvajmo naše stručnjaki ! Dosta ih po zatvorima sedi! Vratimo pare poštenom didi Dani!

ST
strelabožja
08:05 21.09.2022.

Ako je odluku promijenio svojevoljno, čovjek zaslužuje sve pohvale. Nakon što je shvatio da hrvatski članovi Uprave služe samo kao dekoracija, bez ikakove mogućnosti upliva na vođenje Ine.

Avatar AP (autokratski premijer)
AP (autokratski premijer)
07:22 21.09.2022.

Imaju koliko hoćeš hadezeovaca na menadžerskim pozicijama u Ini. Recimo bivši predsjednik časnog suda stranke je jedan od njih. Zašto ne izlože njih kao vojnike stranke za nove članove uprave. Ali neće. Sad traže korisne budale izvan stranke koji ne bi bili toliko pod povećalom javnosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?