Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podrhtavanje tla

Potres između otoka Brača i Hvara: Treslo je kao da će sve porušiti, ne ponovilo se

EMSC
23.05.2022.
u 06:50

Do potresa je došlo u 5:43 sati, a epicentar mu je bio u moru 18 kilometara od Makarske, točnije kod otoka Hvara.

Potres jačine 3,3 prema Richteru zatresao je jutros makarsko područje. 

Do potresa je došlo u 5:43 sati, a epicentar mu je bio u moru 18 kilometara od Makarske, točnije između otoka Brača i Hvara. 

 

"Potres je bio kratkotrajan, možda sekundu ili dvije, ali kao da je pala bomba", jedno je od svjedočanstava. 

"Potres na otoku Hvaru. Treslo je kao da će sve porušiti, baš se čulo kako dolazi iz zemlje. Užas, ne ponovilo se!" drugo je svjedočanstvo. 

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
09:48 23.05.2022.

I sad si zamislite (takvu, jaču i slabiju) trešnju koja se ponavlja, prvo na dnevnoj, zatim tjednoj, po (još uvijek traje) na mjesečnoj bazi. Sad će vam možda prestati biti smiješno kukanje stanovnika Banije i Zagreba nakon svakog podrhtavanja. Moj je dojam bio da su se Dalmatinci najviše izrugivali (isprike ako suzli komentari dolazili iz drugih regija).

AU
austrougarskigeneral
09:20 23.05.2022.

Dobro sta je kratko trajao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije