Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Marijana Petir:

Posjetit ću Veljka Marića u zatvoru u Srbiji

Marijana Petir
Foto: Marko Prpić/Pixsell
17.12.2014.
u 07:12

Marić izdržava 12-godišnju zatvorsku kaznu zbog ratnog zločina u Rastovcu pokraj Grubišnog Polja

Zastupnica u Europskom parlamentu Marijana Petir do kraja godine posjetit će hrvatskog branitelja Veljka Marića u zatvoru u Srbiji i nastavlja apelirati da mu se pomogne kako bi bio premješten u Hrvatsku.

To je najavila jučer nakon što je dobila odobrenje srbijanskih vlasti za posjet bivšem pripadniku ZNG-a, koji u zatvoru u Srijemskoj Mitrovici izdržava 12-godišnju zatvorsku kaznu zbog presude srbijanskog pravosuđa za ratni zločin u selu Rastovcu pokraj Grubišnog Polja 1991.

Marijana Petir u kontaktu je sa suprugom Veljka Marića. Gospođa Marijana Marić, prenosi Marijana Petir, sa 2000 kuna plaće ne samo da uzdržava troje djece, nego mora kupovati i lijekove koje zatim šalje suprugu u zatvor.

>> Marijana Petir zauzela se za hrvatskog branitelja u zatvoru u Srbiji

>> Marijana Petir: Dostojanstveno radno vrijeme i slobodna nedjelja za sve zaposlene

Komentara 15

US
Usora110
10:06 17.12.2014.

Marijana, molim te ne vodi Pusicku sa sobom, jadna mu majka kome ona pomaze.

PU
pužina
07:48 17.12.2014.

Bravo Marijana, samo nastavite sa Vašim incijativama, zato smo Vas i birali.Pozdrav.

US
Usora110
10:14 17.12.2014.

SRK> nije problematicna optuznica pa ni presuda ako je ispravna, problem je krdilibitet suda i drzave koja ga je osudila, iste koja je i proizvela svo zlo 90-tih. Problem je da hrvatskim drzavljanima za dogadjaje koji su se desili u Hrvatskoj sudi u Srbija kojo je na celu proklamovani cetnicki vojvoda i mozebiti preobraceni Seseljev pulen. I daj bogati objasni sto ti znaci to SRK, nisi li pomijesao slova...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije