Naslovnica Vijesti Hrvatska

Ponovno s Večernjakom za stan, mazdu i 100.000 kuna

Danas izlazi prvi kupon za najveću nagradnu igru “Tri u jedan”, koja će trajati do 3. prosinca, a najsretniji će dobiti dosad neviđene nagrade
06. studenoga 2009. u 08:00 1 komentara 37 prikaza
nagradna
Foto: Renato Branđolica

– Da, igrat ćemo! – uglas su poručili dosadašnji dobitnici u nagradnim igrama Večernjeg lista i prije nego smo ih upitali hoće li danas izrezati prvi kupon za sudjelovanje u novoj igri “Tri ključa sreće”.

Prva vožnja
Bilo je velikih nagradnih igara, ali ovako velikih – nikada. Večernji list je svojim vjernim čitateljima iz cijele zemlje tijekom desetljeća darivao automobile, stanove, novac... – ali ovaj put najsretniji će dobiti sve to: stan, automobil i 100 tisuća kuna!

Osjećaj kako je to dobiti u ruke ključeve stana najbolje zna obitelj Herceg iz zagrebačke Dubrave. Njih je Večernji list iznenadio trosobnim stanom u zagrebačkom Laništu. Sretna dobitnica Đurđica Herceg nije se libila sreću podijeliti, odnosno “proslijediti”: –

Stan je prekrasan, idealan za mog sina i snahu te njihovo dvoje djece – kaže Đ. Herceg. Dosad su tri generacije živjele zajedno, no stan je prilika da mlađi dobiju svoj krov nad glavom:

– Danas je jako teško do stana. Skupi su, krediti nepovoljni... Pa ako i digneš kredit, a izgubiš posao... što onda?

Uza stan u novoj nagradnoj igri sretnik će dobiti i parkirališno garažno mjesto. Koliko je važno imati sigurno mjesto za automobil – pogotovo kad se osvoji u nagradnoj igri – najbolje zna 35-godišnji Ivan Matekalo iz Slavonskog Broda. Za svoj grande punto izgradio je – garažu.

– To mi je prvi automobil, dotad sam posuđivao od roditelja ili sestre – kaže, ali i priznaje da sad posudba u drugom smjeru baš ide.

Dobitak automobila proslavljen je na pravi način: inauguracijska vožnja bila je u – Crnu Goru.

– Krenuli smo na rafting na Taru. Ukrcao sam prijatelje i krenuli smo na nezaboravan provod – kaže te prepričava anegdotu s povratka: u BiH ih je zaustavila policija, ali kad su im rekli da je auto nagrada, ispratili su ih čestitkama.

Moćan dvojac
Čestitke su pljuštale i 13-godišnjoj Ivani Bošnjak iz Zagreba koja je u igri “Zeko zna” osvojila 50 tisuća kuna.

– Djed kupuje novine, ja izrezujem i šaljem – otkrila je Ivana tajnu moćnog dvojca. Novac štedi kako bi si ispunila veliku želju – otići u Gardaland ili Disneyland. Naravno, ne sama. Jer nagrada je i u ovom slučaju usrećila cijelu obitelj, posebno Ivanina dva brata i malu sestru.

Kako je lijepo nešto osvojiti – kaže Val

Kako je lijepo nešto osvojiti – kaže Valentina Bušljeta iz Čačinaca, dobitnica automobila swift. Priznaje da je u pogledu nekih igara na sreću bila skeptik: Prestala sam uplaćivati lotto jer sam bila uvjerena da je namješteno. A onda dođe Večernji list i ja dobijem! Mene izvuku... Nemam nikakve veze, nikoga ne poznajem. Koga će sreća htjeti ovaj put znat će se u prosincu – igra “Tri ključa sreće” počinje sutra, a zadnji kupon izlazi 3. prosinca.

Digitalna komora
Digitalna komora
Poduzetnici, odsad ključne informacije doznajte klikom miša
  • rackizel:

    Nije mi jasno zašto se svi stanovi dobivaju jedino u Zagrebu? Zar nema \"beskućnika\" po drugim gradovima Hrvatske?