Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nedozvoljena trgovina

Policijski pas u vozilu nanjušio 140 kilograma duhana

Konferencija PU sisačko-moslavačke o akcijama zapljene duhana i raznih vrsta opojnih sredstava
Foto: Nikola Čutuk/PIXSELL
13.04.2020.
u 11:04

Iako je inače obučen za detekciju droge pas je u ovom slučaju brzo reagirao i na duhan

Zahvaljujući policijskom psu policija je u vozilu 54- godišnjaka pronašla 140 kilograma duhana. Kako je priopćeno iz PU zagrebačke, on je 10. travnja zaustavljen u prometnoj kontroli u Donjoj Zdenčini.

Upravljao je Mercedesom Vitom, a kako je njegovo ponašanje bilo sumnjivo policajcima, odlučili su mu pretražiti vozilo. U pomoć su pozvali i policijskog psa koji je obučen prvenstveno za detekciju droga. No u ovom slučaj, pas je nanjušio duhan, koji je bio pakiran i skriven u sedam crnih vreća. Duhan je oduzet, a 54-godišnjak kazneno prijavljen zbog nedozvoljene trgovine.

Komentara 2

Avatar PatriciaOC89
PatriciaOC89
15:37 13.04.2020.

Patricia, 20. w︆︅w︆︅­­w︆︅.︆︅­­Ki︆︅s︆︅­­s︆︅T­­o︆︅k︆︅­­.︆︅c︆︅o︆︅m

Avatar MichelleRV84
MichelleRV84
15:15 13.04.2020.

Sandra, 34. w︆︅­­w︆︅w︆︅­­.︆︅l︆︅­­o︆︅v︆︅­­e︆︅x︆︅­­x︆︅.︆︅­­c︆︅l︆︅­­u︆︅b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije