Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kaznene prijave

Policija objavila detalje o napadaču iz Istre, imao je i pomagača

Danijel Brnos
MUP
13.05.2017.
u 18:47

Danijel Brnos ispred hotela u Vrsaru pucao je u 19-godišnju djevojku i 23-godišnjeg mladića, a policija sumnja da je počinio i druga kaznena djela

Policijski službenici su danas u prijepodnevnim satima u pritvorsku jedinicu PU istarske priveli 30-godišnjeg Danijela Brnosa zbog osnovane sumnje da je počinio kaznena djela Teškog ubojstva i Ubojstva u pokušaju, te kaznena djela Protupravne naplate u pokušaju i Prijevare.

U pritvorsku jedinicu priveden je i 27-godišnjak za kojeg je utvrđena osnovana sumnja da je počinio kazneno djelo Pomoć počinitelju nakon počinjenja kaznenog djela kao i pomaganje Danijelu Brnosu u počinjenu kaznenog djela Protupravne naplate u pokušaju, izvjestili su iz PU istarske.

- Tijekom kriminalističkog istraživanja policijski službenici utvrdili su osnovanu sumnju da je Danijel Brnos 7. svibnja 2017. godine oko 14 sati ispred hotela u Vrsaru, na štetu 19-godišnje djevojke počinio kazneno djelo Teško ubojstvo u pokušaju a na štetu 23-godišnjaka kazneno djelo Ubojstvo u pokušaju. U nastavku kriminalističkog istraživanja utvrđeno je da je osumnjičeni Brnos 12. svibnja oko 12,00 sati u Vodnjanu, u namjeri naplate duga, uz pomoć 27-godišnjaka ostavio prijeteću poruku 25-godišnjaku. Također je utvrđena osnovana sumnja da je Brnos u vremenskom razdoblju od 24. listopada 2016. godine do sredine siječnja 2017. godine u više navrata doveo u zabludu 38-godišnjakinju da mu posudi novac koji je on trebao uložiti u posao od kojega bi oboje ostvarivali dobit - priopćili su iz policije.

Danijel Brnos
1/6

Policija tereti 27-godišnjaka da je u vremenskom razdoblju od 10.-12. svibnja 2017. godine pomagao osumnjičenom Danijelu Brnosu kojega je zbrinuo i krio u kući u kojoj boravi, kao i da je 12. svibnja pomogao Brnosu u počinjenju kaznenog djela protupravne naplate na štetu 25-godišnjaka.

Protiv Danijela Brnosa i 27-godišnjaka podnijeta je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu. Kriminalističko istraživanje nastavlja se obzirom se sumnja da je Danijel Brnos počinio i druga kaznena djela.

Komentara 2

AM
Ameise
19:31 13.05.2017.

Eto stavit ce ga u zatvor sa nadom da ce se resocjalizirat.. Ovakvi su error za nase drustvo i jedino pomaze ako taj error odmah delate.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije