Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Proživjela pakao

'Brnos mi je prijetio da će me ubiti, uperio mi je pištolj u glavu...'

Danijel Brnos
Foto: MUP
1/4
11.05.2017.
u 16:39

Ja sam zapravo imala sreće da me Danijel nije dokrajčio, ispričala je Puljanka (39)

Puljanka (39), bivša prijateljica odbjeglog Danijela Brnosa (30) iz Vodnjana, već nekoliko dana prima SMS-ove kao što su "Za sada si još živa. Još ga nisu našli. Čuvaj se".

Brnos je, podsjetimo, u nedjelju poslijepodne u Vrsaru ispred hotela Pineta iz revolvera izrešetao bivšu djevojku i njezinog kolegu, a policija ga već danima traži.

Puljanka je za 24 sata ispričala kako je u tri ljetna mjeseca 2012. godine s Brnasom proživjela pravi pakao. Jednom joj je uperio pištolj u glavu, drugi put gotovo zadavio, treći put umalo presudio nožem… U više navrata prijavljivala ga je pulskoj policiji, pa je upravo zbog prijetnji njoj, a kasnije i policajcima završio nekoliko godina u zatvoru.

Foto: Duško Marušić/PIXSELL

- Ja sam zapravo imala sreće da me Danijel nije dokrajčio. Ono što sam ja prošla s njim prošle su i mnoge druge žene i djevojke. Prijetio mi je da će me ubiti, bušio gume od auta, maltretirao na poslu, penjao mi se na balkon, dolazio na vrata, provaljivao u stan, davio… Ne znam što mi sve nije radio - ispričala je Puljanka, dodajući da su joj nakon što je završio u zatvoru slali pisma i on i njegova majka, čak uz optužbe da je upravo ona kriva što se Danijel našao u zatvoru te da joj on zasigurno ne bi naudio.

Komentara 3

Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
18:45 11.05.2017.

decko je inteligentan. ima bistar pogled

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
17:02 11.05.2017.

ne trebaju vam Sirijci kraj ovakvih Hrvati na.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije