Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obveze iz sporazuma

Policija BiH počela zaprimati zahtjeve za pogranične propusnice

granica rh,bih
Velimir Begić
13.10.2013.
u 17:00

Građani iz pograničnih županija zahtjeve za izdavanje propusnica mogu podnijeti jedinicama Granične policije BiH ili diplomatsko-konzularnom predstavništvu

Granična policija BiH počela je primati zahtjeve za izdavanje pograničnih propusnica stanovnicima pograničnih područja. Građani iz pograničnih županija zahtjeve za izdavanje propusnica mogu podnijeti jedinicama Granične policije BiH ili u njihovu diplomatsko-konzularnom predstavništvu u Zagrebu. Izdavanju propusnica prethodilo je ispunjenje svih obveza iz Sporazuma o pograničnom prometu između Hrvatske i BiH.

>>Pograničnu propusnicu građanima BiH izdavat će naš MUP za 225 kn

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije