Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LATAKIJA

Pogledajte što se nalazi u priboru za preživljavanje ruskih pilota u Siriji

ruski piloti
Foto: Screenshot RT
20.10.2015.
u 19:02

U zračnoj luci nalaze se i kiosci i trgovine puni ruskih namirnica

Ruski RT napravio je prilog o priboru za preživljavanje koji se nalazi u svakom ruskom borbenom zrakoplovu u sirijskoj zračnoj bazi u Latakiji.

Među predmetima u priboru za slučaj hitne pomoći nalazi se voda, sol, šećer, baklje, mačeta i gumena splav na napuhavanje. Pribor kojemu se piloti mogu okrenuti u slučaju najgoreg nalazi se ispod sjedala zrakoplova.

U zračnoj luci nalaze se i kiosci i trgovine puni ruskih namirnica koje se može platiti rubljama. Video prilog možete pogledati ovdje.

>> Moskva u Siriju šalje sustav lasera koji protivnicima uništava vid

>> Suhoj Su-34 rusko je oružje za borbu protiv Islamske države

Komentara 15

DU
Deleted user
19:42 20.10.2015.

"gumena splav na napuhavanje"..ovo je malo misleading, ili novinaru google translate nije obavio posao kako treba ispada da pilot u isto vrijeme pliva I puse u splav da je napuse, dok u stvarnosti se splav automatski napuse sto se I govori u videu......"self inflating raft"

RO
Rocky15
19:30 20.10.2015.

ma ljudi sve imaju čovječe

DU
Deleted user
19:56 20.10.2015.

mačeta je izuzetno korisna....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije