Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u čast generalima

Pleternica: Stotinu zastava za čast generala u Haagu

gotovina pleternica (1)
Foto: Duško Mirković/PIXSELL
1/4
15.04.2011.
u 09:46

Mještani Buka, Resnika, Svilne i Kalinića zastave su postavili na rasvjetne stupove

BUK - Mještani Buka, Resnika, Svilne i Kalenića, spojenih sela nadomak Pleternice, danas će na poseban način biti uz hrvatske generale u Haagu. Osim što će, svi koji to mogu, u društvenom domu gledati TV prijenos izricanja presude, već rano ujutro na rasvjetne stupove postavili su stotinu hrvatskih zastava.

- Mi ove zastave posljednjih godina vješamo za sve državne i vjerske blagdane, a sada smo ih odlučili postaviti i generalima u čast. One nas podsjećaju na zastavu s kninske tvrđave čije je postavljanje označilo veliku pobjedu hrvatskih branitelja u Domovinskom ratu - kazao je Branko Polić, predsjednik Udruge Tomo Perić, koja okuplja branitelje i članove njihovih obitelji u Buku, Resniku, Svilni i Kaliniću. Osim toga, na trafostanicu uz društveni dom postavljen je veliki plakat s fotografijom generala Gotovine i natpisom "Heroj".

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
14:47 15.04.2011.

sto ih vise stavljate to me vise podsjecaju na zlocinacku organizaciju.

Avatar maximus69
maximus69
01:03 17.04.2011.

Šteta što je sve u režiji krADEZEA...oni samo koriste ovaj tužni trenutak.A oni su u ovoj lijepoj našoj poharali više nego četnici....ni barjaci im nisu sveti, već ih stavljaju radi glasova...fuj

BI
bitch
08:09 18.04.2011.

ove zastave nemaju apsolutno veze s hdz-om niti s bilo kojom drugom strankom, znam sto posto jer sam iz tog sela i znam točno tko i zašto ih je kupio. i ne serite!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije