Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUĆUT PREMIJERA

Plenković: ime Jasne Babić ostat će trajno zabilježeno u hrvatskom novinarstvu

Foto: Goran Jakus/PIXSELL
1/5
01.11.2017.
u 18:13

Svoj trag Jasna Babić je ostavila u brojnim redakcijama - od Poleta, do današnjih dnevnih i tjednih novina, napisao je premijer u brzojavu sućuti

Predsjednik Vlade Andrej Plenković uputio je u srijedu sućut Hrvatskom novinarskom društvu u povodu prerane smrti novinarke Jasne Babić čije ime će, rekao je, ostati trajno zabilježeno u hrvatskom novinarstvu.

"Višestruko nagrađivana novinarka, svoj je trag ostavila u brojnim redakcijama - od Poleta, do današnjih dnevnih i tjednih novina. Ime Jasne Babić ostat će trajno zabilježeno u hrvatskom novinarstvu", napisao je premijer Plenković u brzojavu sućuti koji je HND-u uputio u svoje osobno ime i u ime Vlade RH.

Komentara 12

Avatar Prodanović
Prodanović
19:13 01.11.2017.

Sa tugom smo primili vijest o smrti novinarke Jasne Babić, koja je za konjak bila spremna napisati laži (za koje je znala da su laž), koja je za konjak lažno optuživala nevine ljude, hvala joj za sve popijeno, jer smo zahvaljujući njoj i večini novinara danas uspješne kompanije! Uprave Badel 1862, Zvečevo i Maraska!

ZA
zadar1
20:12 01.11.2017.

vrag je alkohol....dok si ziv neznas sto radis....i onda umres....

GU
Gustirna
20:32 01.11.2017.

Hahaha...plenki i babicka dolaze iz istog jugokomunistickog miljea...i to se ne zaboravlja pa makar te drugovi instalirali za sefa yudezea...dapace drugarica je pocela u 'poletu' kojim je prema svjedocenju kos-ovca radenka radojcica bio njihov list za propagandu....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije