Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENUTAK UŽASA

Golema zmija ubila mačku pa se uvukla ravno u dječju sobu

piton
Foto: Screenshot YouTube
1/2
21.08.2017.
u 09:22

Thanapoom Lekyen s Tajlanda znala je da nešto nije u redu kada je ispred kuće vidjela mrtvog kućnog ljubimca

Kada je vidjela mrtvu mačku ispod kućnog prozora, 42-godišnja Thanapoom Lekyen s Tajlanda znala je da nešto nije u redu. Otrčala je u sobu svog 13-godišnjeg sina i vidjela da se nešto miče ispod kreveta.

Kada je malo bolje pogledala, shvatila je da je riječ o ogromnoj zmiji koja je prethodno ubila njihovu mačku pa se kroz prozor popela ravno u dječakovu sobu. Srećom, dječak je tu noć prespavao u sobi svoje majke pa je izbjegao mogući napad pitona.

– Probudila sam se i vidjela mrtvu mačku ispred kuće s tragovima ugriza. Znala sam da nešto nije u redu, odmah mi je postalo muka i bilo me užasno strah. Ušla sam u sinovu sobu i počela vrištati kada sam vidjela da se nešto miče ispod kreveta. Pomislila sam što se moglo dogoditi i počela plakati. Moj je sin imao sreće jer nije spavao u svojoj sobi tu noć – ispričala je uplašena majka.

Ona je odmah pozvala lokalnu službu za spašavanje životinja koja je zmiju istjerala iz kuće, ali uz mnogo napora. Piton je, naime, ugrizao muškarca koji ga je vukao van.

– Zmija je bila prosječne veličine, ali jako agresivna. Srećom, nije me jako ugrizla jer nisam puno krvario, no jači ugriz bio bi opasan – ispričao je djelatnik službe za spašavanje koja je naposljetku pitona pustila u divljinu. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije