Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Petrol i vizija Hrvatske kakvu želimo

Petrol
Foto: Boris Ščitar/PIXSELL
1/2
04.10.2023.
u 11:08

U posljednjih nekoliko godina svijet je svjedočio brzim i nepredvidivim promjenama.

Sve zemlje, pa tako i Hrvatska, suočavaju se s izazovima koji zahtijevaju prilagodljivost, inovaciju i viziju budućnosti. Za nas, u Petrolu, konferencija „Hrvatska kakvu želimo“ nije samo prilika za razmjenu iskustava i znanja već i prilika da zajedno razmislimo o budućnosti koju želimo kreirati za Hrvatsku.

Izazovna vremena nas potiču da se prilagodimo i pronađemo rješenja koja su održiva i korisna za zajednicu. U Petrolu smo svjesni važnosti promicanja ženskog liderstva i jednakih prilika za sve stoga s ponosom podržavamo ovogodišnju temu konferencije. Ako je nešto postalo jasno u ovim turbulentnim vremenima, to je snaga i volja žena da budu pokretači promjena. Ženska snaga je ono što sve češće vodi napredak u svim sektorima – od obrazovanja i znanosti do gospodarstva i politike. 

Foto: Boris Ščitar/PIXSELL

Osvrćući se na drugi dio teme – „Pokretači gospodarstva – kakva nas budućnost očekuje“, smatramo da je ključno razumjeti kako gospodarstvo može postati održivo, inovativno i inkluzivno. Kao regionalni energetski lider, Petrol je uvijek u potrazi za načinima kako postati najbolji izbor za svoje kupce i doprinijeti održivoj budućnosti, bilo kroz inovacije u energiji, podršku lokalnim zajednicama ili promicanjem ekološke svijesti.

Vjerujem da je ovogodišnja HKT konferencija prilika za sve nas da se povežemo, razmijenimo ideje i zajedno kreiramo bolju budućnost za Hrvatsku. Uključivanjem u projekt želimo pridonijeti kreiranju vizije Hrvatske koja je sposobna suočiti se s izazovima 21. stoljeća i koja teži napretku kroz suradnju i zajednički rad.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije