Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Nacistički" progon u Županijskoj skupštini

Petrina traži da ga policija zaštiti od "nacista"

Stipe Petrina
arhiva VL
09.12.2009.
u 12:30

S obzirom na to da će nacisti iz HDZ-a predvođeni aktualnim županom Goranom Paukom i ovaj put primjenom sile onemogućiti moju nazočnost sjednici, od vas tražim da mi omogućite da nazočim i sudjelujem u radu sjednice, napisao je Petrina.

ŠIBENIK - Načelnik Općine Primošten Stipe Petrina ne odustaje od osporavanoga vijećničkog mandata u Skupštini Šibensko-kninske županije, na čijim sjednicama HDZ-HSS-SDSS-ova većina redovito angažira zaštitarsku službu da mu spriječi ulaz ili ga izbaci. Najavio je da će zbog 9330 birača koji su ga 17. svibnja izabrali za skupštinskog vijećnika pokušati doći i na 4. sjednicu zakazanu za 15. studenog, te je službenim dopisom Policijskoj upravi šibensko-kninskoj zatražio policijsku zaštitu od "nacista" i njihove sile.   

- S obzirom na to da će nacisti iz HDZ-a predvođeni aktualnim županom Goranom Paukom i ovaj put primjenom sile onemogućiti moju nazočnost sjednici, od vas tražim da mi omogućite da nazočim i sudjelujem u radu sjednice te da me zaštitite od nacističkih nasilnika. Posebno napominjem, ako već osporavaju moj vijećnički mandat, neka dostave rješenje nadležnih tijela o ukidanju mog mandata. Vjerujem da ćete postupiti u skladu sa zakonima i Ustavom RH i onemogućiti nacističke nasilnike da tumače zakone kako ih je volja, temeljem sile - napisao je Petrina načelniku PU Ivici Kostaniću.

Komentara 6

OB
-obrisani-
12:44 09.12.2009.

ovo je psihički poremečena osoba,osuđeni kriminalac koji bi da napada bilo koju drugu stranku odavno bio iza rešetaka.

DO
Domoljub
12:48 09.12.2009.

Tipično za VL nigdje nema objašnjenja teme!

EB
El-Bojko
12:50 09.12.2009.

valjda je jučer gledo film o NOBu... i osto veoma impresioniran....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije