Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Otkrivamo kako odabrati božićni dar koji će se pamtiti zauvijek

Auro Domus
Foto: PR FOTO
1/4
PR
Autor
PR članak
04.12.2015.
u 09:45

Vrijeme blagdana uvijek je posebno – raskošno uređene ulice, božićne pjesme i napjevi, druženje u krugu obitelji i prijatelja, sve je to dio jedinstvene atmosfere koja nam podiže raspoloženje. Naravno, tu su i darovi! A postoji li išta ljepše od pogleda voljene osobe koji nam kaže da smo ga obradovali pomno odabranim poklonom? I ne bismo li željeli da se taj trenutak pamti zauvijek?

Ovog Božića, uz posebnu darovnu ponudu tvrtke Auro Domus, izaberite zlato, jer to je dar koji traje vječno, zauvijek se pamti i nikada ne gubi vrijednost.

- Nakon što smo početkom godine u ponudu uveli posebne darovne kartice s listićima čistog zlata, koje su bile vrlo traženi darovi za krizme, krštenja, vjenčanja, rođenja djeteta i ostale obiteljske svečanosti, odlučili smo tim jedinstvenim proizvodima dodati i "blagdansko ruho", stoga s ponosom možemo predstaviti kartice s božićnim motivima kao dio naše trenutačne ponude darovnih kartica, kazao je direktor marketinga Auro Domusa Davor Žic, dodavši da cijene darovnih kartica ovise o masi zlatnih listića koje sadrže, a kreću već od 200 kuna.

Uz zlatne kartice kao novitet u ponudi, u više od 160 poslovnica Auro Domusa, prisutnih u svim dijelovima Hrvatske, dostupni su i zlatni dukati, zlatne pločice i poluge te zlatnici, koji su traženi kao dar, ali i kao mudro ulaganje s visokim prinosom. Svi proizvodi i cijene dostupni su na službenim stranicama tvrtke.

- Za naše klijente pripremili smo ekskluzivne dizajnerske ambalaže i certifikate naših proizvoda kojima jamčimo čistoću i masu zlata, i tako spojili tisućljetnu tradiciju darivanja zlata koja je prisutna još od najranijih dana – čak je i Isus dobio zlato na dar za rođenje – s jedinstvenim i suvremenim dizajnom, kazao je Žic, naglasivši kako je još jedna novost u ponudi Auro Domusa nakit koji se može kupiti u svim prodajnim prostorima tvrtke, i to po pristupačnim cijenama.

Više informacija doznajte na besplatnom info telefonu 0800 510 510 ili posjetite web-stranice Auro Domusa

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?