Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pružena mu pomoć

Odron u Omišu: Kamenje palo na automobil, vozač ozlijeđen

Odron u Omišu: Kamenje palo na automobil, vozač ozlijeđen
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/8
15.03.2023.
u 11:40

Riječ je cesti na kojem su odroni kamenja česti. Posljednji takav bio je krajem siječnja kada su se nekoliko tona teške kamene gromade odronile s visine od oko 70 metra na cestu na kojoj u tom trenutku nije bilo vozila.

Na cesti Omiš-Radmanove mlinice u srijedu je došlo do odrona kamenja pri čemu je dio pao na vozilo i ozlijedio vozača, a cesta je zatvorena za promet, izvijestili su u srijedu iz splitske policije. Oko 10 sati na dio Županijske ceste Omiš-Radmanove mlinice odronila se zemlja i kamenje koje je udarilo i u jedno vozilo koje je u tome trenutku prometovalo. Vozač je pri svijesti i tim Hitne medicinske pomoći prevezao ga je na pružanje liječničke pomoći, navodi se u priopćenju.

Uz policiju, na mjestu događaja su i vatrogasci. Naime, riječ je cesti na kojem su odroni kamenja česti. Posljednji takav bio je krajem siječnja kada su se nekoliko tona teške kamene gromade odronile s visine od oko 70 metra na cestu na kojoj u tom trenutku nije bilo vozila. 

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije