Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RIJETKA POJAVA

Je li moguće: Što se događa s ovim vodopadom nakon udara uragana

Vodopad/ilustracija
Foto: Screenshot/YouTube
20.09.2018.
u 16:54

Oluja Helene koja je iz SAD-a uspjela doći čak i do Europe, donijela je visoke temperature i jak vjetar do Velike Britanije, ali i ovu predivnu i rijetku pojavu

Snimka "okrenutog vodopada" u Mallerstang Edgeu u ovih je dana pokazala koliko priroda može očarati svojim ljepotama.  

Iako "okrenuti vodopad" može zvučati poput naziva prirodne pojave iz filmova znanstvene fantastike ili nečega što je došlo iz uma tvoraca videoigara, slike ove fantastične pojave ipak su stvarne i neopisive. 

Oluja Helene koja je iz SAD-a uspjela doći čak i do Europe, donijela je visoke temperature i jak vjetar do Velike Britanije, ali i ovu predivnu i rijetku pojavu. 

Vjetar je dizao vodopade koji su "poletjeli" u zrak, a duga koja se pojavila u vodopadu upotpunila je ovu priču. 

Ovo mjesto nije prvi put doživjelo ovakvu pojavu. Prije deset godina također je došlo do "okretanja" vodopada, iako tada nije izgledalo impresivno kao u utorak. 

 

Ključne riječi

Komentara 1

TH
thu
18:44 20.09.2018.

Prvi video je prejak Wow ! Hvala što ste se potrudili!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije