Naslovnica Vijesti Hrvatska

Očevid u kolodvoru Plaški, zatvorena dionica Ogulin - Knin

U priopćenju Korporativnih komunikacija HŽ Infrastruktura ne kaže se što se dogodilo već samo kako je riječ o izvanrednom događaju.
12. listopada 2018. u 09:10 5 komentara 672 prikaza
Policija - kolodvor
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL

Iz HŽ-a je priopćeno jutros da je zbog izvanrednog događaja u kolodvoru Plaški i očevida do daljnjeg za željeznički promet zatvorena dionica Ogulin – Knin.

Kako doznajemo iz PU karlovačke u 7,36 sati prilikom dolaska teretnog vlaka u kolodvor Plaški došlo je do iskakanja iz tračnica zadnjeg vagona koji je potom udario u lokomotivu teretnog vlaka koji je već stajao na željezničkom kolodvoru. 

Nema ozlijeđenih kao ni opasnosti za ekološki incident. 

Pruga/Ilustracija Podravina Vlak na pružnom prijelazu naletio na automobil, vozačica ozlijeđena

U priopćenju Korporativnih komunikacija HŽ Infrastruktura ne kaže se što se dogodilo.

Zbog radova i zamjenskog prijevoza autobusima odstupanja od voznog reda moguća su na dionicama između kolodvora Lupoglav i Borut na pruzi državna granica – Buzet – Pula; između kolodvora Moravice i Rijeka na pruzi Zagreb – Rijeka; između kolodvora Josipdol i Perušić na pruzi Oštarije – Knin - Split; između kolodvora Novi Marof i Varaždin na pruzi Zaprešić - Čakovec; između kolodvora Vrbovec i Križevci na pruzi državna granica – Botovo – Dugo Selo; između kolodvora Sisak i Greda na pruzi Zagreb – Sisak – Novska.

HŽ PRAVA PUTNIKA Zahvalite europskoj uredbi: HŽ će vam morati vratiti novac u slučaju kašnjenja vlaka

Također, zbog radova na održavanju na pruzi Novska – Tovarnik – državna granica između kolodvora Slavonski Brod i Sibinj od 7.00 do 15.00 sati te između kolodvora Stari Mikanovci i Andrijevci od 7.15 do 13.55 sati promet će teći jednim kolosijekom te se očekuju manja kašnjenja.

Zbog demontaže kolosijeka u kolodvoru Novi Dvori u sklopu radova na modernizaciji i elektrifikaciji pružne dionice Zaprešić – Zabok do 8. prosinca očekuju se odstupanja od voznog reda vlakova 3014 (Zagreb GK 16.42 – Zaprešić 17.06 – Zabok 17.42 – Varaždin 19.37) i 3015 (Varaždin 14.14 – Zabok 16.39 – Zaprešić 17.18 – Zagreb GK 17.41).

VIŠE JE MANJE
Torbice kao izraz stila – ove sezone u modi su upečatljivi komadi

A1 izdvaja za Vas