Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Nudi 10.000 $ onom tko dokaže da Bog nije stvorio svijet

Kineziolog Joseph Mastropaolo spreman je paltiti 10.000 dolara onome tko znanstveno uspije dokazati da Knjiga Postanka nije točna
29. ožujka 2013. u 20:04 0 komentara 30 prikaza
Neandertalci evolucija
Foto: Science

Znanstvenik Joseph Mastropaolo vjeruje da je svijet stvorio Bog pa je stoga sve protivnike te teorije pozvao da mu se suprotstave u raspravi. Informacija je to koja ničim ne bi izazivala posebnu pažnju da u igru, točnije raspravu, nije uključen pozamašni iznos od 10.000 dolara. Guardian navodi da je upravo toliko Mastropaolo spreman platiti onome tko znanstveno uspije dokazati da Knjiga Postanka nije točna. Štoviše, od svog protivnika traži da položi isti iznos pa bi nagradna svota trebala iznositi ukupno 20.000 dolara.

- Evolucionisti nisu glupi, već bistri ljudi. Dovoljno su bistri da znaju kako ne postoje znanstveni dokazi koje mogu dati na ovom mini suđenju - kazao je Mastropaolo koji drži da evolucija nije znanstveno dokaziva.

- Pokazuje se da u univerzumu ne postoji ništa što se razvija, već obrnuto. Sve propada i ide u suprotnom smjeru od razvoja - smatra kineziolog Mastropaolo.

>>\'Znanost je mnoga toga otkrila, ali postoji ono izvan njezina dosega\'

ACI Marine
Nautički turizam
Stigle megajahte - u hrvatske marine se u pet dana privezalo 55 jahti dužine između 24 i 180 metara

A1 izdvaja za Vas

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.