Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Problematičan liječnik

Novi detalji o radu ortopeda iz Dubrave: Inzistirao je da moja kćer prizna da nije nevina

Provjereno
Foto: Nova TV
1/5
08.02.2018.
u 12:47

Ortopedu iz KB-a Dubrava zabranjen je rad s pacijentima, a javljaju se i drugi koji su ispričali svoja neugodna iskustva

Nakon prošlotjednog priloga u emisiji Provjereno, ortopedu iz KB-a Dubrava zabranjen je rad s pacijentima, a dok bolničko Povjerenstvo utvrđuje osnovanost pritužbi, na vidjelo izlaze novi šokantni detalji o njegovom radu s pacijentima.

U novom prilogu mogu se tako čuti nova svjedočanstva, među kojima i ono majke maloljetne pacijentice koja u bolnicu stigla zbog bolova u desnom ramenu.

– Pokušala sam liječniku objasniti razloge bolova, međutim rekao mi je da šutim, da mene nitko ništa ne pita. Obratio se mojoj kćeri i rekao joj da se skine do pojasa. Kćer to zbog sramežljivosti nije učinila odmah – priča majka koja je inzistirala na anonimnosti kako bi zaštitila kćer. Na to je, kaže, liječnik postao neugodan, a uslijedio je i pravi hladni tuš:

– Dok si se š**** s frajerima nisi se sramila, što sad tu preda mnom glumiš, inzistirajući na tome da prizna da nije nevina. Da što se sada srami, što glumi, da je retardirana, kako se to ponaša. Tim ju je riječima omalovažavao –  ispričala je i dodala kako se u tom trenutku jednostavno – ukipila.

Uputio ih je na rendgen, a kada su došle na šalter, tada je uslijedio novi šok.

– Pita sestra o kome je riječ, a ja kažem o mojoj kćeri, a ona kaže nemojte to raditi, nije potrebno, to je toliko zračenja za cijeli život – ispričala je.

Seksističke ispade doživjela je i Olga Hodko. „Veli, ako mi daš p**** ideš prva na operaciju, ako ne budeš dala, ideš zadnja“, prisjetila se ona.

Njihove ispovijesti, ali i ispovijesti još dvoje pacijenata, pogledajte u večerašnjem Provjerenom koje je na rasporedu u 22.30 na Novoj TV.

Komentara 18

DU
Deleted user
13:31 08.02.2018.

Covjek je puknuo i treba ga penzionirat ,to bi trbala sluzba uociti ,pa i doktori polude kao i sve profesije pa nije on nedodirljiv po tom pitanju zato kaj je doktor ,dobro ste i prosle da vam nije kosti polomio,a ne da vas izljeci

AR
Armagedon
16:16 08.02.2018.

Ma jasno mi je da je čovjek bahata budala i da se iživljava na pacijentima, ono što mi nije jasno da ga nitko svo to vrijeme nije polomio pa da bude sam sebi pacijent, od muževa , dečki ili očeva ! E to mi nije jasno

KB
Katie_Brackett0596
14:12 08.02.2018.

Prije mjesec dana plaćala sam 25819 dolara radeći na web. Njegova jednostavna online aktivnost i pobjeda je sve više i više od svega što opći ured funkcionira. Otkkrila sam ovu aktivnost prije pola godine i počela se stjecati bez napora u prvom mjesecu. Svatko mora pokusati ovu aktivnost u ovom trenutku jednosstavno preurediti ispod web stranice u programu i nakon toga uzeti nakon sljedećih suptilnih elemenata za početak nabave upravo sada .... >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> w­w­w.T­r­g­o­v­i­n­a­9.​C­o­m

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije