Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Problematičan liječnik
Povratak na članak

Novi detalji o radu ortopeda iz Dubrave: Inzistirao je da moja kćer prizna da nije nevina

Ortopedu iz KB-a Dubrava zabranjen je rad s pacijentima, a javljaju se i drugi koji su ispričali svoja neugodna iskustva

Komentari 18

DU
Deleted user
13:31 08.02.2018.

Covjek je puknuo i treba ga penzionirat ,to bi trbala sluzba uociti ,pa i doktori polude kao i sve profesije pa nije on nedodirljiv po tom pitanju zato kaj je doktor ,dobro ste i prosle da vam nije kosti polomio,a ne da vas izljeci

VL
AR
Armagedon
16:16 08.02.2018.

Ma jasno mi je da je čovjek bahata budala i da se iživljava na pacijentima, ono što mi nije jasno da ga nitko svo to vrijeme nije polomio pa da bude sam sebi pacijent, od muževa , dečki ili očeva ! E to mi nije jasno

VL
Avatar Pinokio
Pinokio
15:15 08.02.2018.

Sadist

VL
KB
Katie_Brackett0596
14:12 08.02.2018.

Prije mjesec dana plaćala sam 25819 dolara radeći na web. Njegova jednostavna online aktivnost i pobjeda je sve više i više od svega što opći ured funkcionira. Otkkrila sam ovu aktivnost prije pola godine i počela se stjecati bez napora u prvom mjesecu. Svatko mora pokusati ovu aktivnost u ovom trenutku jednosstavno preurediti ispod web stranice u programu i nakon toga uzeti nakon sljedećih suptilnih elemenata za početak nabave upravo sada .... >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> w­w­w.T­r­g­o­v­i­n­a­9.​C­o­m

VL
DU
Deleted user
15:45 08.02.2018.

Ortoped Tomislav, sutkinja Šibenka, gradonačelnik Miki , župan ševac , ......mustra do mustre!!!!!

VL
JU
juma
20:50 08.02.2018.

Kakva odgovornost lijecnika? Zar samo njega, a svi drugi nista nisu znali? U normalnim drzavama za ovakve stvari leti i nacelnik odjela i ravnatelj klinike i svi koji su imali saznanja ili su po duznosti trebali imati saznanja o ponasanjuu doticnog gospodina, no zabijali su glavu u pijesak dok stvar nije dospjela u medije. Tako se radi vani. Jedino im se moze izaci u susret tako sto se saceka nekoliko mjeseci i onda izadje s pricom pricom kako je rijec o redovitoj smjeni, odnosno rotaciji kadrova, ali oni bi svoju karijeru u toj bolnici za sva vremena zavrsili.

VL
Avatar raco
raco
14:27 08.02.2018.

Večernji, Večernji, pa u što se pretvaraš? Da tako objavljuješ neprovjerene optužbe i još sliku ortopeda staviti. Da sam ja taj ortoped ja bih vas tužio. Ovo za sada je još uvijek u razini "rekla-kazala", ali vi ste ga već osudili.

VL
BE
Bel
13:25 08.02.2018.

Do sada sam malo sumnjala i cak vjerovala da je lik presao sve granice. Nakon ove objave, ove piz..da..rije: NE VJERUJEM tim pacijentima ni rijeci. Tko zna cime su ih ucijenili/podmitili da daju ove objave. Jer znate, nema nijedne sestree ni rtg tehnicara, niti bilo koga medicinske struke u bolnici koji bi rekao da je slika ramena "toliko zracenja da je previse za cijeli zivot". To je sve izmisljotina! Lik je moguce malo "svoj" i moguce je da je ponekad presao kakvu granicu pristojnosti, ali OVO jednostavno ne stoji. Nekome je stao na zulj i zeli ga se unistiti. SRAM vas bilo, ako mu niste odmah odlalamili pljusku kad jse tako odnosio prema vasoj kceri, a sada slobodno zasutite jer LAZETE! Da ne lazete, uslikali bi se , dali ime i prezime i pokazali koje ste sve prituzbe i kome napisali nakon nemilog dogadjaja.

VL
DD
Domoljub Domagoj
13:14 08.02.2018.

balkanska kultura

VL
Avatar Tito Svetinja
Tito Svetinja
13:09 08.02.2018.

To je novi kadar koji je uletio 91 godine,i potjerao kulturu.Sve jasno.Refleksija općeg stanja u državi.On je ustvari najmanji problem.

VL
TB
taras.buljba
13:04 08.02.2018.

Ta bolnica mi se bas gadi i trebalo ju je raketirati 91 godine.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.