Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Optužbe pacijenata

KB Dubrava Zagreb: Prozvani ortoped dobio zabranu rada

kb dubrava
Foto: Robert Anic/PIXSELL
05.02.2018.
u 18:27

KB Dubrava je primila pritužbu jedne pacijentice o navodno neprimjerenom ponašanju liječnika ortopeda te je ravnatelj dr. Srećko Marušić osnovao povjerenstvo radi utvrđivanja činjenica.

U povodu optužbi pacijenata na nedolično ponašanje liječnika ortopeda iz Kliničke bolnice (KB) Dubrava, donesena je odluka kojom se prozvanom liječniku do okončanja postupka rješavanja osnovanosti pritužbe izriče zabrana rada s pacijentima.

Kako se ističe u priopćenju iz KB Dubrava Zagreb, odluka je donesena "s obzirom da su u pritužbi pacijentice izrečene ozbiljne optužbe protiv liječnika zaposlenog u našoj ustanovi kojima su narušeni ime i ugled KB Dubrava Zagreb, te zbog možebitnih povreda dostojanstva drugih pacijenata".

KB Dubrava je u siječnju ove godine primila pritužbu jedne pacijentice o navodno neprimjerenom ponašanju liječnika ortopeda te je ravnatelj dr. Srećko Marušić osnovao povjerenstvo radi utvrđivanja činjenica i eventualnog pokretanja odgovarajućeg postupka protiv tog liječnika.

kb dubrava
1/6

Ministar zdravstva Milan Kujundžić izjavio je u petak Hini kako je odmah u bolnicu poslao zdravstvenu inspekciju te zatražio očitovanje uprave o cijelom slučaju.

O navodnom neprofesionalnom i vulgarnom ponašanju ortopeda iz KB-a Dubrava svoja iskustva je dan ranije iznijelo dvoje pacijenata u emisiji "Provjereno" Nove TV.

Komentara 19

BE
Bel
20:18 05.02.2018.

Ne poznam lika. Ne znam kakav je doktor. Ne vjerujem ni svim tim pacijentima. Da meni netko kaze da legnem rasirenih nogu, ja bih ga pljusnula. Taj cas. Ali, cim krene medijska hajka, znam da je orkestrirana. Nekome je staoo na zulj, zbog necega sto sigurno nema veze s vrijedjanjem pacijenata. Vjerujte mi, dogadjaju se svakakve stvari u kbcovima, ali ne izlaze u medije. Nista ne izlazi u medije jer su i mediji umrezeni pa propustaju samo ono sto se naredi iz nekog centra moci. Tako je i u ovom slucaju.

DU
Deleted user
18:31 05.02.2018.

Nije on skrenuo jučer očito je da ovo traje godinama a moguće i desetljećima.... Jadna majko jadnih svatova

Avatar Le-Freak
Le-Freak
11:26 06.02.2018.

Jedan moj prijatelj je imao takav dozivljaj sa neprimjerenim ponasanjem njegove zubarke. Na kraju je ozenio, mozda da bi se sve zataskalo, tko zna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije