Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POBJEGAO S MJESTA NESREĆE

'Autom se zabio u izlog. Vidio je da je djelatnica ostala priklještena, ali nije joj pomogao'

Bočkaj demolirao benzinsku postaju u Osijeku
Foto: Dubravka Petrić/Marko Mrkonjić/PIXSELL
13.06.2019.
u 16:13

Nogometaš Osijeka Petar Bočkaj 1. je ožujka s najmanje 1,86 promila alkohola u krvi skrivio nesreću sa svojim Mercedesom nakon čega se udaljio s mjesta nesreće

Petar Bočkaj (23), nogometaš Osijeka, prvi je put ispitan u Općinskom državnom odvjetništvu zbog sumnje da je doveo u opasnost život, imovinu te nije pružio pomoć. Izvijestilo je u četvrtak Odvjetništvo. Riječ je, podsjetimo, o incidentu od 1. ožujka koji je Bočkaja skupo stajao, pa i dobrano ga zakočio u karijeri u usponu.

Te je noći, oko 23,53 sati u Osijeku, "podgrijan" s najmanje 1,86 promila alkohola u krvi, svojim Mercedesom E klase, došao do benzinske pumpe INA te zaustavio automobil ispred ulaza, kako bi njegov suvozač otišao u trgovinu.

- Dok ga je čekao u automobilu, zbog alkoholom umanjenih psihofizičkih sposobnosti, nije automobil ugasio niti mjenjač stavio u neutralan položaj, već se tijelom okrenuo unazad razgovarajući sa suputnicama na stražnjem sjedalu vozila, nakon čega je bez razloga pritisnuo papučicu gasa, uslijed čega je automobil naglo krenuo naprijed i prošao blizu ženske osobe koja je stajala na ulaznim vratima trgovine.

Automobil je zatim u brzini ušao u prodajni prostor trgovine benzinske pumpe te prošao neposredno pored djelatnice trgovine, a potom prednjom stranom automobila nagurao police s robom i prodajni pult na drugu djelatnicu pritisnuvši je uza zid trgovine pri čemu je ona zadobila tjelesne ozljede (distorzija nožnog zgloba) - iznijelo je Odvjetništvo.

Iako je vidio da je djelatnica trgovine priklještena uza zid i da se ne može pomaknuti, Bočkaj je izvezao automobil iz prodajnog prostora benzinske pumpe te se udaljio s mjesta nesreće bez da joj pomogao, iako je to mogao bez veće opasnosti za sebe.

- Državno odvjetništvo će nakon provedenog istraživanja donijeti meritornu državnoodvjetničku odluku - zaključuju.

Prometna nesreća kod Novske

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar rubinet
rubinet
17:47 13.06.2019.

E da je Hrvatska pravna država tad bi prekršitelj već bio procesuiran....i strogo kažnjen kao primjer mladima...

Avatar rubinet
rubinet
18:15 13.06.2019.

Nk Osijek,meni simpatičan, neće postati europski klub sve dok bude tolerirao ovakovu bahatost.

KO
Kopreinitz
18:49 13.06.2019.

NK Osijek ga je morao ODMAH suspendirati iu svojih redova, za primjer mladim narastajima i sportskom ponasanju, oni su sad sramota kao i on, NK Osijek, SRAMITE SE.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije