Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Solidarnost

Nevjerojatna darežljivost: 50 milijuna eura od jackpota dijeli najsiromašnijima!

euri
Goran Jakuš/PIXSELL
30.05.2014.
u 20:27

Francuski tabloid Le Parisien je pod naslovom "nevjerojatan čin darežljivosti" napisao da će anonimni dobitnik iz jugozapadne Francuske novac dati u 10 nevladinih udruga koje brinu za najugroženije u društvu.

Anonimni Francuz odlučio je 50, od 72 milijuna eura jackpota koji je dobio na lutriji, dati u humanitarne svrhe i pomoći ugroženim ljudima u društvu, piše Yahoo News.

Francuski tabloid Le Parisien je pod naslovom "nevjerojatan čin darežljivosti" napisao da će anonimni dobitnik iz jugozapadne Francuske novac dati u 10 nevladinih udruga koje brinu za najugroženije u društvu.

Iako je dobitnik tražio da se njegov identitet ne otkrije u javnosti, mediji su objavili da se radi o neoženjenom muškarcu u 50-im godinama koji nema djece. - Ima snažan osjećaj za solidarnost i vjeruje u darežljivost - kazao je glasnogovornik organizacije Francaise dex Jeux koja organizira međunarodnu lutrijsku igru EuroMillions u Francuskoj.

>>Isti igrač osvojio dva Jackpota u jednom izvlačenju?!

>>Izvučen drugi najveći jackpot u povijesti SAD-a vrijedan 636 mil.$!

Komentara 6

DU
Deleted user
21:01 30.05.2014.

Ako ja veceras dobijem eurojackpot polovicu dobitka dajem "ugrozenim" pupijevim novostima, terselicki i braci pusicu.....mislim dati tu lovu da im osiguram let na mars u jednom pravcu :)

T1
t111
20:52 30.05.2014.

bravo! da jednog dana dobijem na lotu, ucinio bi slicnu stvar. dokazano je da vecina dobitnika padne u depresiju nakon nekog vremena, te da im malo toga u zivotu predstavlja zadovoljstvo. ovime covjek do kraja zivota moze znati da je spasio mnoge od gladi. da ne kazem da polovica dobitnika na lotu bankrotira u roku pet godina. samo moram poceti igrati loto :D

HO
homofob
15:43 31.05.2014.

Pokusajmo biti posteni pred samima sobom! Da je dobitnik narucio kip kod nadarenog umjetnika i postavio ga u parku generacije bi imale zadovoljstvo uzivati u rukotvorini talentiranog pojedinca. Ovako bacena sredstva na "gladne" ce samo kratkorocno povecati hrpe izmeta gradskim kanalizacijama za odlaganje. "Gladdni" su iskusni kako podnositi glad jer s time zive desetljecima i od gladi ne umiru ali kada se prezderu onda su bolesni, useru se, pa katkada mogu i umrijeti. Bacen novac!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije