Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAŠNO!

Nešto joj je bilo čudno pa je otvorila lijes u crkvi: 'To nije moja majka'

Foto: Pixabay
1/2
02.08.2022.
u 07:55

Kćer Kummi Kim je rekla za medije kako tog dana mnogi od ožalošćenih nisu mogli doći, a prijatelji i članovi zajednice nisu se mogli oprostiti od njezine majke.

Sprovod 93-godišnje  Kyung Ja Kim pamtit će ne samo njezini najbliži, već i mnogi drugi. Pogrebna poduzeća u okrugu Bergen u New Jerseyju slučajno su zamijenila tijela pokojnika pa je u lijes u kojem je trebalo biti tijelo Kyung Ja Kim stavljeno tijelo mlađe žene.

Dva pogrebna poduzeća brinula su se za pripreme i sam pogreb. Pogrebna služba trebala se održati u crkvi “Promise Church” u okrugu Bergen jer je Kyung Ja Kim jednom pomogla u izgradnji crkve.

Kad su se rođaci i poznanici 93-godišnjakinje okupili u crkvi, kći Kummi Kim brzo je primijetila da nešto nije u redu pa je otvorila je lijes u crkvi.

- To nije moja majka - kazala im je, no osoblje pogrebnog poduzeća ustrajalo je na tome da je tijelo u lijesu njezina majka, te su htjeli da se pogreb nastavi, prenosi Fenix-magazin.

Odlučeno je kako će se pokop održati idućeg dana kad u pogrebnom poduzeću stave u lijes tijelo prave osobe, no budući je padala kiša, pogreb je odgođen za nekoliko dana

Kćer Kummi Kim je rekla za medije kako tog dana mnogi od ožalošćenih nisu mogli doći, a prijatelji i članovi zajednice nisu se mogli oprostiti od njezine majke. Obitelj mrtve žene, koja je također bila uključena u kobnu zabunu, pogođena je nevjerojatnom pogreškom. Lijes nisu mogli otvoriti jer se tijelo počelo raspadati.

Obitelj 93-godišnjeg Kyung Ja Kim podnijela je tužbu od 50 milijuna dolara protiv dva pogrebna poduzeća, a svaki novčić kojeg dobiju u tom procesu bit će doniran crkvi Promise.

VIDEO: Otvorena bolnica za bjeloglave supove na Cresu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije