Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Piše Mirko Galić

Ne može se znati gdje je kraj Putinovih krvožednih apetita. 'Bure baruta' postaje Europa?

18.06.2022.
u 21:00

Zapad Balkana ima još potencijala da se samostalno uključi u stvaranje nestabilnosti u Europi, ostane li i dalje izvan europskoga fokusa, kao neka siva zona zapadne politike. Ima znakova da i u Bruxellesu shvaćaju da Europa nije kompletna bez Balkana, i da Balkan ne može biti stabilan izvan Europe. Mimo svoje volje, i bez plana, Putin je uspio približiti Balkan Europi i Europu Balkanu, da se s jedne i s druge strane pojačava politički promet koji bi mogao dovesti i do neke zarade ako se opet ne umiješa ruski predsjednik sa svojim pijunima i pokvari svima planove.

Ključne riječi

Komentara 28

DU
Deleted user
00:09 19.06.2022.

Mazohistički mi je užitak čitati članke i mudrosti negdašnjih Titovih aparatčika.

MK
Mkukicka
23:10 18.06.2022.

Lijepo me nasmiju ovi komentari. Kao klinci iz vrtića.

JM
JMN
08:48 19.06.2022.

Ne može se znati gdje je kraj mudrolija pionira Mirka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?