Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AUTOCESTA A1

VIDEO Nakon više od 16 sati, kolona pod policijskom pratnjom je krenula u smjeru Dubrovnika

Policijska pratnja na autocesti A1
Foto: MUP Twitter
1/6
27.02.2023.
u 17:48

Kolonu koja je krenula oko 15:30 sati pod nadzorom drže policija i vozila Zimske službe

Nakon više od 16 sati čekanja na odmorištima diljem autoceste A1, kolona automobila krenula je u ponedjeljak popodne put juga u Tunel sv. Rok. Iz Hrvatskog auto-kluba izvijestili su da je autocesta A1 otvorena samo za osobna vozila između čvorova Sveti Rok i Posedarje, u smjeru Dubrovnika, a za sav promet ostaje zatvorena u smjeru Zagreba.

Autocestom A1 u smjeru Splita vozi se krajnje oprezno i uz ograničenje brzine do maksimalnih 40 kilometara na sat. Iza Tunela sv. Rok još je nekoliko kilometara na tlu bilo snijega, ali ne i na cesti budući da su ralice prethodno očistile kolnik A1.

VIDEO Pogledajte kako su se HGSS-ovci probili do onih koji su zapeli u snježnoj mećavi

Brojni su putnici radosno oko 15.30 sati dočekali pokret kolone desetaka vozila među kojima su automobili, kombiji i autobusi. Autocestom A1 u smjeru juga prate ih policija i vozila Zimske službe, izvještava MUP na društvenim mrežama.

Putnici i vozila ostala su zametena u snijegu u nedjelju popodne nakon što je zapuhala jaka bura koja je onemogućavala sigurnu vožnju po autocesti, a snijeg napadao i pola metra. Noćili su uglavnom u svojim vozilima, kao i u prihvatnim centrima u Lici. Drugi su se pak snašli na odmorištima duž A1.

Ključne riječi

Komentara 5

RN
Rjeka_Neckar
20:08 27.02.2023.

SuzukiRange Rover Subaru mozes zaboravit.Za snjeg ih obicna Lada Niva stavlja ih u dzep.

PU
paul-umpe
20:03 27.02.2023.

Njemac kaze jednom Quattro uvjek Quattro pa ti pricaj majstore

DU
Deleted user
18:48 27.02.2023.

Ono kad imaš love pa uzmeš BMW 7 i staneš u snijegu......LOL...umjesto da uzmeš za te pare Range Rover i zgaziš snijeg.....a šta ćeš

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije