Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
euronews.travel o troškovima

Najmanje novca za život treba u Srbiji, Hrvatska među top zemljama za preseljenje, pogotovo zimi

21.01.2023.
u 14:12

U sunčanoj Hrvatskoj, kako je opisuju na euronews.travel portalu, cijene su u globalu nešto više, jer ih dižu gradovi poput Dubrovnika i Splita koje su dodatno proslavile 'Igre prijestolja'. Ali, konstatira se, da je ta 'balkanska zemlja ipak jeftina opcija za doseljenike'.

Komentara 3

SA
sasha68
18:14 21.01.2023.

balkan je novinarima u glavi i dalje, sve judović dopisnici za sve ljevičarske novine i portale i onda samo prenose jedan drugog s prefiksom..ugledni guardian, ugledni dw,ugledni....

NE
neutrin0
17:37 21.01.2023.

Ta "balkanska zemlja"... čudi me da ne kažu "ta jugoslavenska zemlja" Ali dobro, zna se koliko je novinara "sa balkana" na euronewsu... i u EU nikako se otrgnuti od balkana i velike srbije.

Avatar Ninefinger
Ninefinger
19:07 21.01.2023.

Ako se to u Srbiji može zvati život, onda ok....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?