Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Nagrađujemo izvrsnost, a studenti rade na stvarnim projektima uspješnih tvrtki

VERN
08.09.2022.
u 09:00

Gostujuće predavanje Leslie Shannon iz NOKIE

Rad na poslovnim projektima u suradnji tvrtkama partnerima (njih više od 200)  važan je dio profiliranja studenata za buduće karijere. Sastavni dio studiranja na Sveučilištu VERN' su i gostujuća predavanja renomiranih stručnjaka, posjete uspješnim kompanijama i startupovima, rad u malim grupama te poticanje studenata u realizaciji vlastitih projekata s poduzetničkim ili društveno korisnim karakterom. Tako su dosad organizirali vlastite konferencije, izdavali razne digitalne i tiskane sadržaje, razvijali projekte za tvrtke poput Rimca, Coca-Cole HBC Hrvatska, Ericsson NT-a, Konzuma i Hrvatskog telekoma, posjetili mnoge uspješne kompanije, učili o 5G-u od NOKIJINIH stručnjaka, ali i pokretali vlastite startupe ili već započeli poslovne karijere.

Zapošljivost 98%

Pristup nastavi, čvrsto povezan s gospodarstvom, stvara poslovne prilike za studente i prije završetka studija. Tako istovremeno tvrtke parteri nalaze nove, perspektivne mlade stručnjake, a naši studenti započinju svoj karijerni razvoj. Sve to zajedno doprinosi visokoj zapošljivosti VERN'ovih diplomanata koja je prema našim kvartalnim istraživanjima već dugo iznad 98 posto.

Nagrada za izvrsnost

Na Sveučilištu VERN' nagrađujemo akademsku izvrsnost za vrijeme studija kao i uspjeh na prijemnom postupku i/ili državnoj maturi. Studenti svih studija, sukladno ostvarenim akademskim postignućima, mogu svake godine ostvariti povoljnije godišnje školarine kao nagradu za svoju akademsku izvrsnost.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije