Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Za koji smjer (možda novi) postoji najveći interes?

RIT Croatia
08.09.2022.
u 08:05

Koliki uspjeh prilikom zapošljavanja postižu vaši studenti?

Dr.sc. Irena Guszak, prodekanica za nastavu na RIT Croatia: „Na kampusima u Dubrovniku i Zagrebu izvodimo četiri američka preddiplomska studija: Informacijske tehnologije / Web and Mobile Computing (Dubrovnik i Zagreb), Međunarodno poslovanje (Zagreb), Menadžment u turizmu, hotelijerstvu i uslužnim djelatnostima (Dubrovnik), te novi studij, s kojim smo upravo krenuli naziva Dizajn novih medija (Zagreb). Svi RIT-jevi studiji su osmišljeni da na najbolji način odgovore na potrebe globalnog tržišta rada sadašnjosti i budućnosti.

Nastavno na popularnost, iako najviše studenata upisuje studij Međunarodnoog poslovanja, iz godine u godinu svjedočimo rastu interesa za upisom na studij Informacijskih tehnologija. To je i za očekivati obzirom na ulogu i važnost koju tehnologija igra u današnjem načinu života. Studij Dizajna novih medija pokazao se kao odličan odabir i, u vrlo kratkom vremenu od akreditacije, bilježimo veliki interes studenata i tržišta općenito.

Misija našeg koledža je opremiti studente znanjima i vještinama koje odgovaraju potrebama poslodavaca i općenito globalnog tržišta rada – danas i u budućnosti. Kvaliteta američkog visokog obrazovanja koju nudimo, uz fokus na iskustveno učenje i stjecanje stvarnog radnog iskustva u području odabranog studija umnogome utječu na potražnju za našim studentima na tržištu. U posljednjih 25 godina obrazovali smo više od 2 800 studenata koji kontinuirano grade uspješne karijere i postavljaju trendove u poslovanju u više od 40 zemalja svijeta. Ako samo pogledamo prošlogodišnje diplomante, 87% njih se u roku od šest mjeseci od diplomiranja zaposlilo i/ili je nastavilo s obrazovanjem.“

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije