Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKA KOMISIJA ODLUČILA?

Naftni embargo samo na moru, ali uz važan ustupak Hrvatskoj

30.05.2022.
u 13:09

U Bruxellesu jučer trajali dramatični pokušaji dogovora o šestom paketu sankcija Rusiji koji bi omogućio Hrvatskoj da i dalje uvozi vakuumsko plinsko ulje iz Rusije

Komentara 36

Avatar Cantor
Cantor
15:07 30.05.2022.

Ustupak Hrvatskoj? Mađarska može i dalje uvoziti jeftinu naftu koju bi u suprotnom morala uvoziti preko Janafa i plaćati Hrvatskoj proviziju. EU će mađarskoj platiti sve troškove tranzicije i još osloboditi sva ostala sredstva koja su bila zamrznuta zbog neposlušnosti. I još mađarska zadržava pravo dvostrukih cijena kao da nije u EU. Dakle Orban je dobio baš sve što je tražio. Sada neka se jave oni "lumeni" koji su tvrdili da se tako ne razgovara i ne pregovara. Ali čemu kmetovima išta objašnjavati kad žele ostati kmetovi...

NI
Ninica
17:53 30.05.2022.

Ide završetak jonsko- jadranskog plinovoda. Ide izgradnja terminala u Zadru.

DU
Deleted user
13:16 30.05.2022.

Te sankcije, embarga i sl. novotvorine sve više postaju san kojeg EU, USA i GB nemogu riješiti Zalihe se sve više tope i do 9. možda 10. mjeseca će biti kristalno jasna situacija da je jedno što želimo a drugo što možemo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?