Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIŠI INSPEKTOR U CARINI

Nađi predstavio Kolara kao drugog kandidata za zamjenika gradonačelnika Zagreba

Zagreb: Kandidat za gradonačelnika, Davor Nađi, obratio se medijima na glavnom Trgu
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
05.05.2021.
u 14:49

"Smatram da je u trenutku kada se Zagreb nalazi na prekretnici, kada nema pravo na pogrešan odabir i kada mu prijeti financijski kolaps, potrebno ponuditi najbolje iz svih sektora", izjavio je Nađi

Saborski zastupnik stranke Fokus i kandidat za gradonačelnika Zagreba Davor Nađi predstavio je u srijedu Marija Kolara kao drugog kandidata za svog zamjenika, poručivši kako je u trenutku dok se Zagreb nalazi na prekretnici potrebno ponuditi najbolje ljude iz svih sektora.

"Smatram da je u trenutku kada se Zagreb nalazi na prekretnici, kada nema pravo na pogrešan odabir i kada mu prijeti financijski kolaps, potrebno ponuditi najbolje iz svih sektora", izjavio je Nađi koji je također predstavio izborni program za lokalne izbore i kandidate za Gradsku skupštinu.

Za Kolara je rekao da već 27 godina radi kao viši inspektor u Carinskoj upravi te dolazi kao završni adut koji upotpunjuje sinergiju iskustva u lokalnoj samoupravi, poduzetništvu te javnom sektoru.

Napomenuo je da Kolar od 2016. sudjeluje u radu dviju ekspertnih skupna Europske komisije kao stručnjak na području novih i naprednih tehnologija te opremanju i sigurnosti vanjske granice EU-a, a od 2019. je evaluator projekata u programu Horizon 2020 te je bio član radne skupine za carinsku suradnju tijekom hrvatskog presjedanja Vijećem EU-a u 2020.

Kolar je poručio da je spreman svoje znanje i iskustvo ponuditi za boljitak Zagreba. "Kada dobijete poziv od osobe koja je bila zamjenik gradonačelnika, usudio bih se reći, najuspješnijeg grada u Hrvatskoj po privlačenju investicija i po poslovanju, to govori da se moj rad prepoznao", rekao je Kolar. Nađi je ranije bio zamjenik gradonačelnika Svete Nedelje.

Ranije predstavljeni kandidat za zamjenika gradonačelnika Zagreba Davor Huić rekao je da će im prioritet biti uštede, porezna rasterećenja, ukidanje prireza i financijska stabilizacija grada.

Ključne riječi

Komentara 1

ST
stefj
15:29 05.05.2021.

Šteta što će ostati na nekih 1%. Nije Zagreb za slobodno tržište i poduzetništvo, previše je tu birokracije, "zaslužnih", uhljeba... Doći će nam Zorislav i Rada na čelo, "provjereni" kadrovi. Postat ćemo nova Venezuela...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije