Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Lokalni izbori 2021.

Nađi predstavio Kolara kao drugog kandidata za zamjenika gradonačelnika Zagreba

"Smatram da je u trenutku kada se Zagreb nalazi na prekretnici, kada nema pravo na pogrešan odabir i kada mu prijeti financijski kolaps, potrebno ponuditi najbolje iz svih sektora", izjavio je Nađi
05. svibnja 2021. u 14:49 1 komentara 156 prikaza
Zagreb: Kandidat za gradonačelnika, Davor Nađi, obratio se medijima na glavnom Trgu
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/3

Saborski zastupnik stranke Fokus i kandidat za gradonačelnika Zagreba Davor Nađi predstavio je u srijedu Marija Kolara kao drugog kandidata za svog zamjenika, poručivši kako je u trenutku dok se Zagreb nalazi na prekretnici potrebno ponuditi najbolje ljude iz svih sektora.

press konferencija Fokus: I mi bi gradili metrou tri faze te s novcima iz EU fondova

"Smatram da je u trenutku kada se Zagreb nalazi na prekretnici, kada nema pravo na pogrešan odabir i kada mu prijeti financijski kolaps, potrebno ponuditi najbolje iz svih sektora", izjavio je Nađi koji je također predstavio izborni program za lokalne izbore i kandidate za Gradsku skupštinu.

Za Kolara je rekao da već 27 godina radi kao viši inspektor u Carinskoj upravi te dolazi kao završni adut koji upotpunjuje sinergiju iskustva u lokalnoj samoupravi, poduzetništvu te javnom sektoru.

Napomenuo je da Kolar od 2016. sudjeluje u radu dviju ekspertnih skupna Europske komisije kao stručnjak na području novih i naprednih tehnologija te opremanju i sigurnosti vanjske granice EU-a, a od 2019. je evaluator projekata u programu Horizon 2020 te je bio član radne skupine za carinsku suradnju tijekom hrvatskog presjedanja Vijećem EU-a u 2020.

Davor Filipović i Josip Aladrović o očuvanju radnih mjesta u Zagrebu ŽELI UVESTI SUSTAV NAGRAĐIVANJA Filipović: Neću otpuštati u Gradskoj upravi i Zagrebačkom holdingu

Kolar je poručio da je spreman svoje znanje i iskustvo ponuditi za boljitak Zagreba. "Kada dobijete poziv od osobe koja je bila zamjenik gradonačelnika, usudio bih se reći, najuspješnijeg grada u Hrvatskoj po privlačenju investicija i po poslovanju, to govori da se moj rad prepoznao", rekao je Kolar. Nađi je ranije bio zamjenik gradonačelnika Svete Nedelje.

Ranije predstavljeni kandidat za zamjenika gradonačelnika Zagreba Davor Huić rekao je da će im prioritet biti uštede, porezna rasterećenja, ukidanje prireza i financijska stabilizacija grada.

popularna emisija
RTL Direkt idućih se tjedana neće emitirati: Mojmira Pastorčić u odjavi posljednje emisije otkrila razlog
Auro Domus
KRIPTO-BUDUĆNOST
5 predikcija koje se očekuju na tržištu kriptovaluta u 2021. godini
  • stefj:

    Šteta što će ostati na nekih 1%. Nije Zagreb za slobodno tržište i poduzetništvo, previše je tu birokracije, "zaslužnih", uhljeba... Doći će nam Zorislav i Rada na čelo, "provjereni" kadrovi. Postat ćemo nova Venezuela...