Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KANDIDAT ZA GRADONAČENIKA

Nađi: 80% Zagrepčana podržava otkaze uhljebima. Moji rezultati govore za sebe

Fokus
14.05.2021.
u 16:39

iguran sam da moji rezultati iz Svete Nedelje govore dovoljno za sebe i da baš zato Zagrepčani mogu vjerovati da ću jedini stvarno ukinuti prirez, uvesti transparentnost i otpustiti uhljebe, istaknuo je kandidat za gradonačelnika

Saborski zastupnik stranke FOKUS i kandidat za gradonačelnika Zagreba, Davor Nađi i kandidat za zamjenika gradonačelnika Zagreba, Davor Huić osvrnuli su se na dosadašnju predizbornu kampanju, rekavši kako se ništa novog nije ponudilo i da ostali kandidati recikliraju ideje i programe.

Priopćenje prenosimo u cijelosti. 

"Zagreb je u ovoj predizbornoj kampanji, zbog većine kandidata, postao reciklažno dvorište. Ostali kandidati ništa novog nisu ponudili, čak su međusobno i prepisivali dijelove programa. FOKUS je, s druge pak strane, jedina stranka koja se zalaže za ukidanje prireza i transparentnost, uz naglasak da je Davor Nađi to već jednom i napravio dok je bio zamjenik gradonačelnika u Svetoj Nedelji.“, rekao je Huić.

Naglasio je da su proveli i istraživanje koje je pokazalo da 80% Zagrepčana podržava stav stranke FOKUS da se otpusti uhljebe na izmišljenim radnim mjestima u Gradskoj upravi i Holdingu. Jedini su, kaže, predstavili prijedlog ušteda, rješenje za otpad, konkretna ulaganja u infrastrukturu i investicijski plan.

Nađi je, potom, objasnio da je konferencija održana na simboličnom mjestu i u simbolično vrijeme, jer Zagreb nema vremena za eksperimente.

„S razlogom smo ovu konferenciju za medije održali u 5 do 12 jer je zadnji trenutak da Zagreb dobije vodstvo koje ima iskustva u upravljanju i koje dokazano zna što radi. Također, odabrali smo lokaciju ispred kafića „Krivi put“ jer želimo naglasiti da Zagreb nema vremena da se netko na njemu uči upravljati sljedeće 4 godine. Zagrebu ne trebaju gradonačelnici na daljinski iz drugih zemalja, bilo financirani njemačkim ili ruskim novcem. Zagrebu ne treba promjena samo čovjeka na čelu sustava, nego promjena cijelog sustava. Zagrebu ne treba krivi put!“, istaknuo je Nađi i pozvao građanke i građane da izađu na izbore i odaberu pravi smjer:

"Pozivam građane da vjeruju dosadašnjim djelima i svojim očima, a ne obećanjima. Siguran sam da moji rezultati iz Svete Nedelje govore dovoljno za sebe i da baš zato Zagrepčani mogu vjerovati da ću jedini stvarno ukinuti prirez, uvesti transparentnost i otpustiti uhljebe. Zato pozivam sve sugrađane da u nedjelju izađu na izbore i zaokruže pod brojem 8 FOKUS za gradsku skupštinu i pod brojem 4 mene za gradonačelnika. Birajte FOKUS, ne pokus.“, zaključio je Nađi, navodi se u priopćenju. 

 

 

Komentara 3

Avatar prahrvat
prahrvat
19:21 14.05.2021.

za nađija

Avatar introduction
introduction
18:04 14.05.2021.

Jedini kandidat koji ima muda i pokriće za ono što govori. Moj glas ima.

CK
CKI
18:05 14.05.2021.

Nemate šanse da pobijedite. Kakvih 80% građana protiv uhljeba - daleko, daleko ih je manje jer narod su ovce za šišanje. Zato dragi Zagrepčani, dajite i dalje svoj teško zarađeni novac za debele plaće uhljeba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije