Naslovnica Vijesti Crna kronika

Na odmorištu 'pao' s 0,23 grama trave, ali ipak nije rekorder

Sud mu je odredio kaznu ispod zakonskog minimuma, oduzeo mu zabranjenu opojnu drogu i naložio mu plaćanje sudskih troškova od 150 kuna
12. rujna 2019. u 09:33 1 komentara 414 prikaza
Ilustracija
Foto: Oliver Berg/DPA/PIXSELL

Nakon Zaprešićanina koji je na odmorištu u Draganiću "pao" s 0,1 gramom marihuane, na istom odmorištu sada su policajci uhvatili Riječanina kojem su pronašli 0,23 grama trave.

Snimka plantaže marihune iz zraka TO NISU OČEKIVALI VIDEO Sakrili plantažu marihuanu svima ispred nosa, a onda pali zbog biciklističke utrke

Sud je vozaču odredio 3000 kuna kazne, piše KAportal. Vozač je priznao krivnju, ali se pravdao da drogu nije htio osobno konzumirati, već da je prijatelju činio uslugu te mu je vozio tzv. drobilicu, na kojoj je zaostalo nešto malo “trave”. Zato je molio sud da mu odredi blagu novčanu kaznu, jer nikada prije nije kažnjavan zbog tog ili sličnih prekršaja.

Sud mu je doista odredio kaznu ispod zakonskog minimuma, oduzeo mu zabranjenu opojnu drogu i naložio mu plaćanje sudskih troškova od 150 kuna.

VIDEO Policijski pas Maša otkrila drogu u vozilu:

COTRUGLI Business School
TOP MENADŽERI
Zapeli ste na poslovnom planu? Postoji škola koja će vam pomoći da iskočite iz prosjeka

A1 izdvaja za Vas

  • Zbegecani:

    Tako treba, hvatajte te drogoše, da ga nisu uhvatili tko zna koliko bi naše djece to uguralo u venu. Pa tu ima najmanje za 10 fiksanja.