Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dužan pokriti sudske troškove

Muškarac koji je izvrijeđao Markotić i ekipu N1 dobio 20 dana zatvora uvjetno

Napad na ekipu N1 televizije i Alemku Markotić
Screenshot/N1
17.10.2020.
u 17:23

Osim toga, dužan je podmiriti sudske troškove u iznosu od 300 kuna.

Verbalni napad na ravnateljicu Klinike 'Dr. Fran Mihaljević' Alemku Markotić i novinarsku ekipu N1 dobio je svoj pravni epilog. 

K.G. u roku od 48 sati je pritvoren, obrađen, saslušan i osuđen. Dobio je  20 dana zatvora uvjetno, što znači da se kazna neće izvršiti ako okrivljenik u roku od godine dana ne počini nikakav prekršaj ili kazneno djelo. Osim toga, dužan je podmiriti sudske troškove u iznosu od 300 kuna.

VIDEO: Alemku Markotić i novinarsku ekipu N1 televizije napali su prije javljanja uživo: "Sram te može bit, laži širiš!!"

- Za sve one koji su htjeli da im javim kako je prošlo na policiji. Nakon tri i pol sata pritvora odveden sam na sud. Sutkinja je rekla da mora razmisliti da li idem u Remetinec ili ću dobiti uvjetnu...  Ne dajte se ljudi!!! Pokažite zube, pokažite da se ne slažete s brnjicama i odlukama Alemke i stožera koje nam ne dopuštaju slobodno živjeti. Kao što vidite demokracije je očito samo na papiru...

Hvala svima na podršci, i još jednom, neka nas sve vide i čuju. Pokrenite se i borite za sebe i svoje bližnje - napisao je na Facebooku.

Ključne riječi

Komentara 175

𝐇𝐂
𝐇𝐑.𝐂𝐑𝐎
17:36 17.10.2020.

Sloboda govora i izražavanja je temeljno ljudsko i demokratsko pravo

DU
Deleted user
17:30 17.10.2020.

To je čisto gušenje slobode govora i izražavanja!

VO
vorda29
17:38 17.10.2020.

Fantastično brza ruka pravde, za odabrane. Sitna raja može čekati i po 15 godina na pravdu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije