Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pakoštane

Motornom pilom u gluho doba noći uništila dječje igralište

Pakoštane
Foto: Frane Šarić
1/7
12.06.2014.
u 09:10

Šteta je oko 40.000 kuna, a o motivima sumanutog čina Zagrepčanke još se nagađa

U Pakoštanima u noći s utorka na srijedu motornom pilom 52-godišnja Zagrepčanka posjekla je gotovo cijelo dječje igralište, doznaje se od policije. Uništila je postolje tobogana, ljuljačku i ostalo u parku u blizini rive.

Općina Pakoštane prijavila je vandalizam, a policija je ipak uspjela pronaći počiniteljicu iako se navodno sve odvijalo u gluho doba noći te se pretpostavlja da je 52-godišnjakinju ipak netko uspio vidjeti dok se motornom pilom iživljavala nad spravama u parku.

Šteta je oko 40.000 kuna, a o motivima sumanutog čina Zagrepčanke još se nagađa.

>> Iz lugarnice u blizini Prezida odnio motorne pile

Komentara 48

NO
Nolte
09:29 12.06.2014.

Motorka je inace poznata po tome sto necujno radi pa je doista cudno da je netko zamijetio ovaj dogadja u gluho doba noci.

IS
Iskra1347
10:25 12.06.2014.

Ja ŽIVIM iznad dj igrališta. Ako cvili ljuljačka uzmem WD40 i PODMAŽEM IH. Potpuno sama. Bez pomoći. Jer to je UŽASNO veliki posao, i treba mi aplazu za to. Vi koji stalno nešto kritizirate NIKAD niste zadovoljni. Smeta vas buka djece (jer vi NIKAD niste bili dijete, a ako ste i bili SIGURNO se niste bučno igrali nego ste sjedili u kutu sobe i gledali u zid, yeah right). Smetaju vas psi na travi - jer ok je da se psi šeću po betonu, ali sačuvajBože da stave šapu na travnatu površinu (time ne opravdavam neodgovorne VLASNIKE pasa koji ne kupe kakice za svojim psima). Dj.igrališta su većinom na nekim terenima bila izgrađena prije nego su se ljudi doselili u zgrade odn. izgrađena su paralelno sa izgradnjom tih istih zgrada. Ak vam je smetalo kaj živite pored igrališta, zašto ste na tom mjestu kupili/iznajmili stan. A pogotovo u primorskim gradićima gdje često i NEMA ili ima VRLO mali broj igrališta (in the First place), ta igrališta bi se trebala ČUVATI a ne dodatno uništavati. Uostalom njihova izgradnja je plaćena od npr. MOG prireza - znači to je nešto što sam i ja platila. Ako to uništavaš, znači uništavaš sebi (kao i drugima) i to je čisti VANDALIZAM. Draga "gospođa" sa motornom pilom koju su iživcirala djeca na dječjem igralištu bi trebala ići na psihijatrijsko liječenje i trebala se informirati unaprijed GDJE joj se nalazi apartman, pa ju ne bi smetala igra na dj. igralištu (jer je dj.igralište napravljeno samo da se gleda a ne da se na njemu igra)

Avatar Vuglec
Vuglec
10:23 12.06.2014.

"Hrvatski masakr motornom pilom" nastavak je poznatog američkog filma Teksaški masakr motornom pilom. Inače to su te nenasilne žene u Hrvatskoj o kojima često pričaju feministkinje i Pravobraniteljica za ravnopravnost žena (spolova).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije