Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠIBENIK

Motokultivator s prikolicom sudario se s motociklom, troje ozlijeđenih

odron
Arhiva VL
06.06.2010.
u 12:08

Protiv vozača motocikla slijedi optužni prijedlog, a protiv vozača motokultivatora slijedi kaznena prijava

ŠIBENIK - U Žaboriću, na sketanju za Jadrtovac na Jadranskoj cesti, dogodila se nesvakidašnja prometna nesreća: sudarili su se motokultivator s prikolicom i motocil yamaha, te su ozlijeđene tri osobe, kako kažu u policiji. U nesreći su ozlijeđeni 69-godišnji vozač motokultivatiora i njegova 75-godišnja suvozačica iz Brodarice, koji su nepropisno skretali na lokalnu cestu i oduzeli prednost 32-godišnjem motociklistu iz Splita.

Zanimljivo je, kako ističe policija, da je '69-godišnjak iz Brodarice upravljao je prije stjecanja prava na upravljanje neregistriranim motokultivatorom s prikolicom', a motociklist je upravljao Yamahom kojom je 'isteklo važenje prometne dozvole'. Teže su ozlijeđeni motociklist i suputnica s motokultivatora, koja je zadržana u šibenskoj bolnici, kao i vozač 'traktora' lakše ozlijeđen.. Protiv vozača motocikla slijedi optužni prijedlog, a protiv vozača motokultivatora slijedi kaznena prijava, ističu policajci.

Komentara 2

CE
cericzel
12:58 06.06.2010.

*ebate, sad budu bajkeri stradavali i radi freze na cesti??!!!

Avatar kos
kos
18:26 06.06.2010.

opet biseri,,, slika pokazuje odron na cesti donja Orehovica -Rijeka,...al nas je** sa ovi jeftinim slikama Foto ;arhvaVL ,,,ma nek si ju nabiju u š,,,,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije