Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priznanje nadbiskupu

Mons. Marin Srakić počasni građanin Slavonskog Broda

srakić
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/6
15.05.2015.
u 15:50

Povelja mu je dodijeljena na svečanoj proslavi Dana grada u prigodi obilježavanja 25 godina biskupstva i 55 godina svećeništva

Đakovačko-osječki nadbiskup i metropolit, mons. Marin Srakić proglašen je danas počasnim građaninom Slavonskog Broda. Povelja mu je dodijeljena na svečanoj proslavi Dana grada u prigodi obilježavanja 25 godina biskupstva i 55 godina svećeništva.

– Svi mi koji smo danas nagrađeni dali smo svoj doprinos napretku i boljitku. Raduje nas što je to netko vidio i prepoznao. Svjesni smo kako ne možemo mijenjati s ovim ni svijet ni ovaj grad, ali smo ga barem pokušali učiniti boljim, ljepšim i humanijim – rekao je mons. Srakić.

Na svečanoj Sjednici Gradskog vijeća priznanje Zlatna čaplja postumno je dodijeljeno Beli pl. Panthyu. Grb grada Slavonskog Broda ponijeli su Dževad Haurdić, Vesna Udovičić, Dragan Vidović, Sanja Nuhanović i Filip Mrvelj, a Štit Berislavića Jozo Rašić, Željko Pudić, Željka Bičanić, Marko Lipovac i Anamarija Vlajnić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije