Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ŽALIT ĆU SE!'

Sud presudio u korist roditelja: Izbacili sina iz kuće jer nije plaćao stanarinu

Michael Rotondo
Foto: Screenshot YouTube
24.05.2018.
u 17:57

- Nismo razgovarali prije, ne razgovaramo sada. Nije puno drugačije - rekao je Rotondo

Michael Rotondo (30), Amerikanac kojeg su vlastiti roditelji tužili jer nije htio napustiti njihov dom, rekao je da im neće oprostiti nakon što je sud presudio u korist roditelja.

Rotondo kaže da se planira žaliti i zasad još uvijek živi s roditeljima, za koje je rekao da nisu dobri ljudi, prenosi Daily Mail.

- Jednostavno mislim da, kad napadnete nekoga koga volite... Mislim da dobri ljudi to ne rade - rekao je Rotondo, inače otac jednog djeteta.

Otkrio je da povratak u roditeljski dom nakon presude nije bio ništa drugačiji.

- Nismo razgovarali prije, ne razgovaramo sada. Nije puno drugačije - rekao je Rotondo, dodajući da roditelji i on baš i nemaju neki odnos.

Rotondo, koji u domu roditelja gotovo deset godina živi bez plaćanja stanarine, tvrdi da nije pošteno da odjednom nema gdje živjeti. Prije oko osam godina živio je u svom stanu godinu i pol, kada je postao otac, a nakon što je ostao bez posla uselio se nazad kod roditelja.

Rotondo je rekao da je u rujnu izgubio skrbništvo nad sinom, koji sada živi kod majke, s kojom Rotondo, kaže, nikad nije bio u vezi. Kad su mu roditelji rekli da nađe postao, njegov odgovorio bio je da mu je posao u ovom trenutku vratiti sina.

10 stvari koje možda niste znali o Yugu:

Michael Rotondo
1/11
Ključne riječi

Komentara 30

KA
KapetanMikulaMali
18:21 24.05.2018.

Napravili mu uslugu, a on se ljuti.

Avatar poljicanin
poljicanin
18:43 24.05.2018.

Ni hotel "Mama" nije vječno otvoren...

DU
Deleted user
19:35 24.05.2018.

Filozof kao moj brat

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije