Naslovnica Vijesti Crna kronika

Otac objavio oglas da prodaje sina, policija mu banula na vrata

Otac, koji se branio da je oglas postavio slučajno i da nije imao namjeru prodati sina, prijavljen je za povrede prava djeteta
10. svibnja 2018. u 18:21 9 komentara 16175 prikaza
Policija
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL

Ocu iz sela u Podravini na vrata je pokucala interventna policija jer je na internetskom oglasniku objavio da prodaje - petogodišnje dijete.

Mark Bladen Izgubio kontrolu Postupak ovog oca podijelio je javnost! Je li njegova reakcija opravdana?

Kako piše podravski.hr, uz fotografiju djeteta naveo je i cijenu od 2000 kuna.

Administratori oglasnika obavijestili su policiju, pa su pripadnici interventne jedinice uz pratnju djelatnika Centra za socijalnu skrb izuzeli dječaka i još jedno dijete iz obitelji. Pokrenut je sudski postupak za zaštitu djece.

- Najmanje desetak policajaca opkolilo je cijelo naselje, drugi su sa socijalnim radnicima upali u kuću. Ma, sve se dogodilo u nekoliko minuta - rekao je za portal mještanin.

Otac, koji se branio da je oglas postavio slučajno i da nije imao namjeru prodati sina, prijavljen je za povrede prava djeteta.

privođenje,uhićen Zlostavljao psihički i fizički Uhićen mladić iz Šibenika: oteo, drogirao i silovao bivšu djevojku Ilustracija Sve zbog suspenzije Policijac u Puli želio pregaziti direktora zatvora Nakon okršaja s provalnicima kioska ozlijeđena su četiri policajca Hvatali provalnika Policajci u nogu pucali lopovu koji je njihovu kolegi slomio ruku i napao ih nožem
UMO Neuroscience
Neurofeedback
Zašto se sve više roditelja odlučuje za UMO igraonicu i što je to neurofeedback?

A1 izdvaja za Vas