Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ŽALIT ĆU SE!'
Povratak na članak

Sud presudio u korist roditelja: Izbacili sina iz kuće jer nije plaćao stanarinu

- Nismo razgovarali prije, ne razgovaramo sada. Nije puno drugačije - rekao je Rotondo

Komentari 30

KA
KapetanMikulaMali
18:21 24.05.2018.

Napravili mu uslugu, a on se ljuti.

VL
Avatar poljicanin
poljicanin
18:43 24.05.2018.

Ni hotel "Mama" nije vječno otvoren...

VL
DU
Deleted user
18:11 24.05.2018.

Stvarno bas prava muskarcina. I po izgledu i po ponasanju. Kako je taj uspio nekom napraviti dijete da mi je znati. Ni cudo nije sto zapadna civilizacija s ovakvima propada

VL
DU
Deleted user
19:35 24.05.2018.

Filozof kao moj brat

VL
Avatar dr. Evil
dr. Evil
19:04 24.05.2018.

da je u Hrvatskoj, muškarčina bi pozvao "Živi zid", spriječio deložacija i nastavio besplatno živjeti na maminoj sisi.

VL
AL
Aleluja
20:24 24.05.2018.

Tipični liberalni milenijalac. Kladim se da je i član Antife

VL
DU
Deleted user
21:45 24.05.2018.

To je američka varijanta uhljeba , treba mu ponuditi posao HR upravi i ki PBV-u

VL
Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
21:27 24.05.2018.

to je sigurno pravi ljevičar!

VL
KR
krezubikrkan
06:55 25.05.2018.

ovaj ima sve kvalifikaije za SDP ili Živi zid

VL
Avatar dzambo
dzambo
18:48 24.05.2018.

Kako objasniti ovu novu generaciju '' snowflakes '' a na vrhu toga ne pomaže ništa u kuću ili oko kuće I ‘’naravno’’ nezaposlen je. A sada je jedan od tih liberala došao obraniti ili objasniti da roditelji nisu u pravu ili tako nekako. A njezino je objašnjenje da toliko voli svoje roditelje I da tribal mu je dopustiti da ostane u kucii sa njima jer on ne osjeća ili nije spreman biti samostalan. A što pravi razlog za to, pa evo moje slobode pisanja objasniti zašto još nije spreman ostamostaliti se. On je iz NY, gdje su vrlo visoke cijene najma, i da on ako je sam, mora platiti stanarinu, struju, vodu, grijanje, hranu i sve inače neplanirane ili neočekivane vlastite račune i on treba puno vecu plaću u NY, mnogi od njih oni sami koji rade ne mogu zbog Globalizacije jer sve dobro plaćen rad koji je bio otišao je odavde i ono što ostaje od posla ti ilegalni imigranti rade čak i jeftinije. Kad njegovi roditelji plaćaju za taj novac i račune u kući, ima vremena za svoje aktivnosti da mu se sviđa jer nemora sate i sate raditi ponekad cak i na dva posla. Mislim, čovjek ima oko 30 godina i nije spreman biti samostalan, ali ovo vise nije normalno kako su liberali oslobodili ovu zemlju i stvorili toliko gubitnika da su oni ne mogu biti neovisni o sebi ........

VL
Avatar TheJack
TheJack
22:10 24.05.2018.

Pogle buraza na sta lici!! Nehljebovina na kub!

VL
DU
Deleted user
21:58 24.05.2018.

Raditi? a to ne to nije za mene ja to nemogu pa nisam ja kao drugi ljudi... budem starce i tukao ako mi nebudu davali novceke za hranu obleku provode kafiće cugu drogu... Oni su jednostvno loši ljudi a ja sam tako dobar.

VL
TR
tramontana
20:57 24.05.2018.

Ko ti je kriv kad ti roditelji nisu Hrvati, a posebno mama koja bi trebala reći ocu, "kupi malomu postole. Ti možeš nositi i stare".

VL
IL
ilicak
04:42 25.05.2018.

ovi roditelji svog sina trebaju poklkniti drzavi. 10 godina je gulio roditelje sad nek guli drzavu ako bude mogao. 1. zatvor, prinudni rad 2 . samoubistvo da sve bude na svom mjestu.

VL
Avatar dzambo
dzambo
02:47 25.05.2018.

To ti je jednostavno nova generacija koja ide za onima koji su ih ''tacno'' doveli do ovakvih slucajeva….Globalizacija je za njih ok, Gazde raznih social kompanija I stranica na netu gdje nova generacija gubi vrime isto su ok...imigranti pa cak ilegalni isto su ok...vodje raznih partija I predsjednici koji rade protiv njih a ''fino'' pricaju su isto ok....birat ce na izborima ponovo njih ili takve...I na kraju kad ovak ''zagusti'' ili su bez izlaza krive sve okolo same ne one koje tribaju….Globalizacija je vecini oduzela realan I dobro placen posao...ilegalni imigranti ili legalni koji rade za najmanje pare uzeli su im preostali dio posla koji je ostao I koji bi se bolje placao da nije te ''uvozne'' jeftine radne snage...Gazde raznih Social net stranica ''bombardiraju'' ih 24 sata dnevno I salju maile I poruke svaki cas...ovaj ti odgovorio..ovaj te lajka ovaj ne..ovaj postavio sliku..ocijeni to...itd..itd,....I ode citav dan dok se te gluposti pohvataju, sutra novi dan pa opet ispocetka..I poslije god..ili dvije..ili vise mozak tih je potpuno ''suh'' ko zombiji...vodje ili predsjednici fino pricaju im a rade skroz protiv njih jer prave dogovore koji su najgori za njih I priznaju vise strane drzave I imigrante neg svoju drzavu I svoje glasace...usput dijelit ce im drzavnu pomoc samo da glasaju za njih ALI nece im usaditi radne navike I da se sami brinu o sebi kad za to dodje vrijeme….I onda se nitriba cuditi ovome ''indijancu'' kad takvih u USA Ima na Milione...''na cekanju''

VL
Avatar nekineki
nekineki
07:43 25.05.2018.

nesto je on kriv za ovo, nesto drustvo, a nesto i ti roditelji i njihov odgoj pa ispao pahuljica, i sad ima 30 godina, a u glavi je dijete/tinejdzer, ima ove bolesti na svim stranama danas...

VL
Avatar reference
reference
18:18 24.05.2018.

ko ti je kriv kad nisi hrvat, tu bi zivio sa roditeljima do njihove smrti a onda naslijedio kucu, pa tvoja djeca pa onda djeca tvoje djece. ko i hrvati koji zive u kucama sto su im pradjedovi napravili jos u austrougarskoj ili kraljevini jugoslaviji ili dobili stanove od komunista prije 50 godina. pa brat i sestra svako po 30 godina jos uvijek zive sa rodireljima, plus zet dvoje djece i baba. pa ko svinje, jedan spava u sobi sa zenom i djecom, sestra sa majkom otac u dnevnom boravku a baba na balkonu. ahahaaaa.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.