Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gaf predsjednika

Milanović nije primijetio zastavu Crne Gore, Đukanović ga uhvatio za ruku da se vrati

Foto: Screenshot
1/10
23.06.2020.
u 08:58

Predsjednik Milanović na svečanom je dočeku samo prošao pokraj zastave

Predsjednik Zoran Milanović jučer je, 23. lipnja, stigao u dvodnevni posjet Crnoj Gori. Do luke Tivat doputovao je brodom hrvatske ratne mornarice, a tamo ga je dočekao šef crnogorske diplomacije Srđan Darmanović s kojim je krenuo u Cetinje. 

U Cetinju ga je dočekao njegov domaćin, predsjednik Milo Đukanović

Na svečanom dočeku Milanović nije primijetio zastavu Crne Gore te je prošao pokraj nje. Đukanović ga je odmah uhvatio za ruku pa se Milanović vratio da se zajedno poklone zastavi. 

Neki su na društvenim mrežama komentirali kako ju je namjerno ignorirao dok su drugi napisali da je nije prepoznao, pišu 24sata.

Komentara 90

RE
reborn
09:11 23.06.2020.

Nije ju namjerno ignorirao i nije da ju nije prepoznao - jednostavno jadničak nema u sebi ono što se zove poštovanje prema vlastitoj domovini i prema vlastitim simbolima državnosti pa isto nije u stanju prepoznati i izraziti niti kod drugih. Ukratko - propust temeljne odgojne ustanove (obitelji).

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
09:14 23.06.2020.

hahahahahahaha kakav telac

Avatar Viktor999
Viktor999
09:16 23.06.2020.

Ništa čudno, počeli su zoranizmi; bit će smijeha ali dragi hrvati-tražili ste pa sad imate...😂😂😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije