Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSUMNJIČEN DVOJAC

Maloljetnici opljačkali HŽ-ovo vozilo: Napravili štetu od nekoliko tisuća kuna

13. obljetnica željezni?ke nesre?e u Rudinama, poginulo je šestero ljudi
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
31.08.2022.
u 12:20

Utvrđeno je i da je osumnjičeni dvojac u noći s 31. srpnja na 1. kolovoza 2022. godine u Kotoribi pokušao provaliti u trgovini mješovitom robom te u susjednu poljoprivrednu apoteku, ali nisu uspjeli

Dvojica mlađih maloljetnika s područja Međimurske županije počinila su dva kaznena djela teške krađe te dvije teške krađe u pokušaju, izvijestila je danas PU međimurska.

Krajem srpnja ove godine na željezničkom kolodvoru u Kotoribi provalili su u pružno vozilo, tzv. podbijačicu iz koje su potom ukrali razni alat i specijalne instrumente. Materijalna šteta procijenjena je na nekoliko tisuća kuna. Policajci su pretragom terena nedaleko željezničkog kolodvora u Kotoribi pronašli dio ukradenih predmeta.

Utvrđeno je i da je osumnjičeni dvojac u noći s 31. srpnja na 1. kolovoza 2022. godine u Kotoribi pokušao provaliti u trgovini mješovitom robom te u susjednu poljoprivrednu apoteku, ali nisu uspjeli, no zato im je pošlo za rukom provaliti u prodajni kiosk. Ukrali su razne artikle, a materijalna šteta procijenjena je na nekoliko tisuća kuna. To nije sve.

Pokazalo se da su ta ista dvojica 19. i 23. kolovoza 2022. godine u kotoripskoj poduzetničkoj zoni Jug pokušali provaliti u skladište tvrtke iz Samobora, no pobjegli su kad se uključio alarmni sustav. Iz skladiša su ukrali dvadesetak metalnih okvira koje su prebacili preko ograde i ostavili u travi. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije